gemaakt op : 08 maart 2017

Veilingavond SV Spakenburg 6 oktober 2017

Op vrijdag 6 oktober organiseert SV Spakenburg een speciale veilingavond voor haar sponsors. Sporthal De Stormvogel zal een complete metamorfose ondergaan en veranderen in een prachtige feestzaal. Er zullen diverse prachtige en interessante kavels worden geveild.

Zoals altijd zal er een hoog entertainment gehalte aanwezig zijn. Denk aan gezellige muzikale ondersteuning en een geheel verzorgd uitgeserveerd diner onder het genot van bijpassende wijnen. Daarnaast zal er tijdens het diner ook een loterij plaatsvinden waarbij diverse prijzen te winnen zijn. Bekijk hier de verschillende prijzen.

De opbrengst van de veiling en de loterij wordt volledig gebruikt voor de vernieuwing van de lichtinstallaties en een LED boarding achter het doel.

Zet de club én uzelf in de schijnwerpers! Een plek reserveren kan via het antwoordformulier dat u hieronder kunt invullen. Aanmelden kan tot 1 september 2017.

Veilingavond vrijdag 6 oktober 2017
 
Versturen

Elke kaart geeft recht op toegang tot de veiling, diner en gratis consumpties.
Elke envelop bevat 10 exclusieve loten. Tijdens de veiling vindt de trekking plaats.

Ik machtig S.V. Spakenburg om onherroepelijk en éénmalig het verschuldigde bedrag af te schrijven van de hierboven opgegeven IBAN rekening.

*Indien u zich zonder geldige reden afmeldt, zijn wij genoodzaakt om 70% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.