Belangrijke oproep: scheidsrechters gezocht

Bij SV Spakenburg is een groot tekort aan scheidsrechters. Onze mooie club is dus op zoek naar mensen die zo nu en dan een wedstrijdje zouden willen fluiten. De bedoeling is zo een grotere groep te krijgen zodat er minder druk komt op de mensen die nu wekelijks op de velden staan en de jeugd wekelijks aan een scheidsrechter te helpen.

20.okt..2017|Lees Meer

Affur de rucloamebordu (86)

Achter de reclameborden is een kroniek van niet alledaagse gebeurtenissen rondom het sportveld. Opmerkelijk en minder opmerkelijke zaken passeren hierin de revue.

18.okt..2017|Lees Meer

Stewards van 4 clubs gecertificeerd

Op donderdagavond 11 oktober 2017 werd er in het sponsorhome weer een opleiding voor stewards afgerond. Aspirant stewards van DOVO, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en natuurlijk van ons eigen club hadden de afgelopen tijd in vier avonden de verplichte les- en oefenstof gepresenteerd gekregen.

18.okt..2017|Lees Meer

Voorbeschouwing Scheveningen – Spakenburg

Spakenburg wacht zaterdag een uitwedstrijd. Op sportpark Houtrust zal SVV Scheveningen de gastheer en tegenstander zijn. Scheveningen is bezig aan het tweede seizoen in de derde divisie zaterdag en draait enigszins wisselvallig.

11.okt..2017|Lees Meer

Jongste lid SV Spakenburg

Op dinsdag 10 oktober 2017 hebben Henrik (voetballer en vrijwilliger bij de Blauwen) en Emmely Kok een zoon gekregen die luistert naar de namen Siem Theo Wim, roepnaam Siem.

11.okt..2017|Lees Meer