Uitslagen

Vorige Volgende
 

Stand

Programma

Er zijn geen wedstrijden bekend

Affur de rucloamebordu (80)

Achter de reclameborden is een kroniek van niet alledaagse gebeurtenissen rondom het sportveld. Opmerkelijke en minder opmerkelijke zaken passeren hierin de revue.

27.jul..2017|Lees Meer

Tim van Halteren terug naar Spakenburg

Eerder dit jaar werd bekend dat Tim van Halteren zijn voetballoopbaan zou voortzetten bij Eemdijk. Dat kwam vooral omdat hij op dat moment te weinig vertrouwen voelde vanuit de club. Bij VV Eemdijk voelde hij dit vertrouwen wel. Hij gaf direct aan dat hij nog steeds het hoogste nastreeft en Spakenburg niet uit zijn hoofd heeft gezet.

21.jul..2017|Lees Meer

Real Madrid voetbalkamp groot succes!

Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli was het Real Madrid Voetbalkamp op bezoek bij SV Spakenburg. Het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub organiseerde een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 t/m 14 jaar. De talenten werden getraind door UEFA gecertificeerde trainers.

20.jul..2017|Lees Meer

Vrijdag 22 september Galadiner

Op vrijdag 22 september 2017 organiseert SV Spakenburg een galadiner in de, als feestzaal omgetoverde, sporthal De Stormvogel. Tijdens deze luxe culinaire avond worden er prachtige kavels geveild.

07.jul..2017|Lees Meer

Real Madrid Voetbalkamp bij SV Spakenburg!

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli is Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij ons. Dit is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers

06.jul..2017|Lees Meer

Trainersstaf selectieteams komend seizoen

De afgelopen periode heeft de jeugd technische commissie niet stil gezeten en we zijn blij te kunnen melden dat de trainersstaf voor de selectie-teams voor het volgende seizoen volledig rond is.

05.jul..2017|Lees Meer