Uitslagen

Vorige Volgende
 

Stand

1.

Programma

Er zijn geen wedstrijden bekend

Voorbeschouwing SV Spakenburg – VV Capelle

Spakenburg zit in een flow, een goede flow welteverstaan. Twee keer gelijk, daarna twee keer gewonnen, de Blauwen zijn nog ongeslagen in de Derde Divisie. Komende zaterdag mag Spakenburg proberen deze goede lijn door te zetten en wel tegen VV Capelle. Met acht punten staat Spakenburg op de vierde plaats met slechts twee punten achterstand op de verrassende koploper VVOG. VVOG verloor ook nog niet, won drie keer en speelde één keer gelijk, maar kreeg zelfs nog geen doelpunt tegen in de eerste vier wedstrijden.

21.sep..2017|Lees Meer

Scheidsrechters gezocht!

Helaas leert de praktijk dat het een heel gepuzzel is om iedere week voor alle wedstrijden een scheidsrechter aan te wijzen. Dat komt mede door een toch wel chronisch tekort aan arbiters binnen de vereniging

20.sep..2017|Lees Meer

Spakenburg wint in Friesland

Na twee thuiswedstrijden was het voor Spakenburg deze zaterdagmiddag tijd om weer eens af te reizen voor een uitwedstrijd. Het weer liet zich het beste benoemen als druilerig en de reistijd naar Harkema, gemeente Achtkarspelen , is aan de lange kant, maar wat is uiteindelijk mooier dan op zaterdagmiddag naar het voetbal toe. De tegenstander van vandaag, Harkemase Boys heeft ook nog eens een echte grasmat, dus de liefhebbers kwamen wat dat betreft aan hun trekken.

17.sep..2017|Lees Meer

LOS-Sport radio drie keer live

Zaterdag is er weer een uitzending van LOS-Sport radio. Hierin worden ook deze keer drie wedstrijden live verslagen: Eemdijk - SDC Putten, Harkemase Boys - Spakenburg en IJsselmeervogels - HHC Hardenberg.

15.sep..2017|Lees Meer