Real Madrid voetbalkamp groot succes!

Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli was het Real Madrid Voetbalkamp op bezoek bij SV Spakenburg. Het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub organiseerde een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 t/m 14 jaar. De talenten werden getraind door UEFA gecertificeerde trainers.

20.jul..2017|Lees Meer

Real Madrid Voetbalkamp bij SV Spakenburg!

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli is Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij ons. Dit is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers

06.jul..2017|Lees Meer

Trainersstaf selectieteams komend seizoen

De afgelopen periode heeft de jeugd technische commissie niet stil gezeten en we zijn blij te kunnen melden dat de trainersstaf voor de selectie-teams voor het volgende seizoen volledig rond is.

05.jul..2017|Lees Meer

SalenteinCup 2017 kent topbezetting

Het inmiddels traditionele toernooi om De SalenteinCup dat door Sparta Nijkerk wordt georganiseerd kent dit jaar niet alleen een hoogwaardige bezetting maar ook een wat andere opzet.

26.jun..2017|Lees Meer

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in

Het komend seizoen stapt de KNVB over op een mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. Leden moeten zich in een app registreren met een e-mailadres. Het gaat om de Voetbal.nl en/of de KNVB Wedstrijdzaken app. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens gebruikt en dus ook hetzelfde e-mailadres.

26.jun..2017|Lees Meer

Geslaagde vrijwilligersavond

Afgelopen vrijdag 23 juni vond weer de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats, waarop zo’n 170 gasten mochten worden verwelkomd. De avond werd opgeluisterd met een optreden van de Griekse zanger

25.jun..2017|Lees Meer