gemaakt op : 10 januari 2017

Voor komend seizoen (2017-2018) is SV Spakenburg op zoek naar enthousiaste trainers voor diverse selectie-elftallen.

Voor komend seizoen (2017-2018) is SV Spakenburg op zoek naar enthousiaste trainers voor diverse selectie-elftallen.
Als trainer van een selectie-elftal van SV Spakenburg beschik je over een goede en heldere voetbalvisie die naadloos aansluit op die van SV Spakenburg en die je duidelijk over kunt brengen op de selectie en de individuele spelers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om de ideeën over te brengen en bent voor Spakenburg een goed uithangbord naar alle partijen, zoals ouders, spelers en andere verenigingen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten. Coachen is je op het lijf geschreven en je bent in staat om je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Je hebt minimaal TCIII en hebt ervaring in trainen en coachen van jeugdspelers.

Het aanbod
Wij bieden een uitdagende functie binnen een van de meest toonaangevende voetbalverenigingen. We hebben een professioneel team van trainers/leiders en een jeugd technische commissie. SV Spakenburg is als vereniging hard aan het werk om het kwaliteitsniveau van de jeugd te verhogen en meent het nodige talent daarvoor in huis te hebben. Spakenburg beschikt over een fantastische accommodatie in het centrum van Spakenburg.

Geïnteresseerd
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Mail dan voor 31 januari je motivatiebrief naar SV Spakenburg, ter attentie van Gert Berendse (jeugdvoorzitter@spakenburg.com). Geef daarbij ook duidelijk aan naar welke leeftijdsgroep je voorkeur uitgaat.