gemaakt op : 26 juni 2017

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in

Gebruiken we je juiste e-mailadres?
Het komend seizoen stapt de KNVB over op een mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. Leden moeten zich in een app registreren met een e-mailadres. Het gaat om de Voetbal.nl en/of de KNVB Wedstrijdzaken app. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens gebruikt en dus ook hetzelfde e-mailadres.

Het is belangrijk dat daarbij hetzelfde e-mailadres wordt gebruikt zoals dat in gebruik is bij onze vereniging. Ontbreekt in onze ledenadministratie in KNVB SportLink bij een lid het juiste e-mailadres, dan kan die persoon niet als SV Spakenburg-speler inloggen in de app.

Het adres dat wij in de KNVB administratie gebruiken, dat vermelden we ook in onze teamlijsten. Als je gebruik wilt maken van de Voetbal.nl en/of de KNVB Wedstrijdzaken app, doe dat dan met dit zelfde e-mailadres. Want alleen met een identiek e-mailadres krijgt de app toegang tot de database en verschijnen de juiste gegevens.

De KNVB Wedstrijdzaken app kun je inmiddels al vanuit de stores downloaden. De Voetbal.nl app komt waarschijnlijk half juli beschikbaar. Onze vereniging maakt gebruik van aanvullende Club.Mobiel software om van de Voetbal.nl app een echte blauweclub-app te maken! Klik hier om alvast een eerste indruk te krijgen hoe die app eruit gaat zien.

En wil je voor de app liever een ander e-mailadres gebruiken, geef dat dan door aan onze ledenadministratie. We passen graag je gegevens aan.