gemaakt op : 11 mei 2016

Kom zaterdag naar de DERBY voor 2e elftallen

Aanstaande zaterdag, 14 mei, spelen Spakenburg 2 en IJsselmeervogels 2 de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd in de reserve Hoofdklasse A zal op het scherpst van de snede worden uitgevochten omdat beide elftallen nog volop strijden om lijfsbehoud. In deze klasse degraderen de nummers 13 en 14 (Breukelen en Woudenberg) en de nummer 11 en 12 zijn veroordeeld tot het spelen van P/D wedstrijden.

Spakenburg heeft na 25 wedstrijden 32 punten behaald en staat daarmee slechts 1 punt voor op IJsselmeervogels dat op de 11e plaats staat. Dit betekent dat IJsselmeervogels deze wedstrijd moet winnen en Spakenburg aan 1 punt gelijk heeft om volgend seizoen sowieso in de Hoofdklasse te spelen.

De heenwedstrijd werd door Spakenburg met 4-2 gewonnen en onze rooie buren zullen er alles aan doen om de drie punten mee te nemen om ook volgend seizoen in de reserve Hoofdklasse te spelen.

Deze absolute kraker aan de blauwe zijde van De Westmaat begint om 11.30 uur en de spelers kunnen uw steun goed gebruiken. Kom dus kijken hoe deze strijd zal eindigen!

Bekijk hier de actuele stand en het programma voor komende zaterdag