gemaakt op : 20 juli 2017

Real Madrid voetbalkamp groot succes!

Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli was het Real Madrid Voetbalkamp op bezoek bij SV Spakenburg. Het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub organiseerde een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 t/m 14 jaar. De talenten werden getraind door UEFA gecertificeerde trainers.

De beste spelers werden geselecteerd en uitgenodigd voor het internationale toernooi met ongeveer 30 talenten. Daar is weer een selectie, waarbij 2 spelers worden geselecteerd voor een trainingsstage bij Real Madrid.

Spakenburg ontving maar liefst 66 aanmeldingen. Gezien de 40 aanmeldingen uit de regio blijkt dat het Real Madrid Voetbalkamp zeer populair is. De deelnemers kregen naast 5 dagen toptraining, een volledig Real Madrid traingins tenue, een diploma en eten/drinken. De trainingen waren een enorm succes.

Spakenburgs talent geselecteerd
Tijdens het Real Madrid Voetbalkamp bij Spakenburg is er ook een selectie geweest. Sam Koelewijn is verkozen tot grootste talent van de clinic en is uitgenodigd voor het internationale toernooi. De 11 jarige Sam speelt samen met zijn tweelingbroer Mees in O11-1 en moedigen wekelijks het eerste elftal aan bij de Havenside op de trommel.

Als club zijn we natuurlijk ontzettend trots op het feit dat iemand uit onze jeugd zo goed is bevonden en door het jeugdprogramma van Real Madrid is geselecteerd. We wensen Sam veel succes bij de volgende selectie en zien hem over een paar jaar natuurlijk graag schitteren in Bernabéu.

Foto’s: Theo Hartog

Spakenburg TV maakte een sfeerimpressie van de clinic.