gemaakt op : 21 oktober 2015

Sport- en spelshow DEELNEMERS EN VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Op woensdag 28 oktober 2015 is het weer zover! De jaarlijkse activiteit, de spectaculaire Sport & Spelshow voor de F-pupillen en de Smurfen, zal dan weer gehouden worden. Het thema van dit jaar is  “piratenavontuur”.  Bij alle spellen zal dit thema herkenbaar zijn. Natuurlijk moet je dan wel verkleed komen als een piraat of zeerover. Voor de best verklede deelnemer is er natuurlijk weer een schitterende prijs.

De Sport & Spelshow wordt gehouden in sporthal “De Stormvogel”. Dat betekent in ieder geval dat je schone sportschoenen mee moet nemen, zonder zwarte zolen!. De Sport & Spelshow begint om 13.30 uur. Je wordt vanaf 13.00 uur verwacht in de grote kantine van SV Spakenburg. Daar wordt de teamindeling bekend gemaakt. Daarna kan iedereen zich eventueel omkleden in de kleedkamers van de sporthal en dan kan het feest beginnen. Het programma wordt om +/- 15.30 uur afgesloten met een prijsuitreiking in de kantine.

Natuurlijk mag je gratis meedoen. We nodigen jou als blauwe F-pupil/ Smurf uit om mee te doen met dit spektakel. We hopen ook dat je een  vriendje/vriendinnetje mee neemt, want die mogen natuurlijk ook gewoon meedoen. Om deze activiteit door te kunnen laten gaan is er een groot aantal vrijwilligers nodig. We hopen daarom dat je vader of moeder, broer of zus of een ander familielid of vriend zich op wil geven als vrijwilliger van deze supergezellige en spannende activiteit.

In 2013 heeft deze activiteit geen doorgang kunnen vinden omdat er te weinig vrijwilligers beschikbaar waren. We hopen daarom dat er dit keer genoeg vrijwilligers zullen zijn.

Vrijwilligers worden om 12.45 uur verwacht.

 

Opgeven kan bij : marieodegraaf@live.nl