Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen

Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen Het seizoen 2016/2017 is alweer bijna voorbij. Zoals ieder jaar zullen er weer spelers zijn die volgend seizoen voor een andere vereniging gaan voetballen of er helemaal mee stoppen. De KNVB heeft het papieren overschrijvingsformulier afgeschaft. Ook de oude spelerspas is niet meer nodig. Het overschrijven gaat nu digitaal. Wat blijft is dat een overschrijving uiterlijk 15 juni bij de KNVB moet zijn gemeld.

12.jun..2017|Lees Meer

Spakenburg naar finale nacompetitie

Spakenburg heeft in de tweeluik tegen USV Hercules aan het langste eind getrokken. De eerste wedstrijd afgelopen woensdag ging nog verloren met 2-1, maar afgelopen zaterdag revancheerden de Blauwen zich en wonnen met 4-2.

21.mei.2017|Lees Meer

Spakenburg wint van Jong Sparta

Met in het achterhoofd de wetenschap dat Spakenburg dit seizoen in uitwedstrijden pas een keer heeft gewonnen, notabene in de eerste competitiewedstrijd, was er vooraf spanning genoeg.

07.mei.2017|Lees Meer

Spakenburg verschalkt kampioen

Op een heerlijke zonovergoten zaterdagmiddag heeft Spakenburg weten te winnen tegen de kersverse kampioen van de Tweede Divisie. Jong AZ dat afgelopen zondag nog VVSB van het veld afblies

09.apr..2017|Lees Meer

Blauwe derby onbeslist

Spakenburg heeft in Veenendaal niet weten te winnen tegen het andere blauw. Tegen GVVV werd twee keer gescoord, maar moesten ook twee tegendoelpunten worden geïncasseerd.

03.apr..2017|Lees Meer

Spakenburg verder in de problemen

Voorafgaand aan de wedstrijd AFC - Spakenburg was er voldoende te zeggen over deze wedstrijd. AFC heeft in het lopende seizoen op de tweede plaats gestaan achter het ongenaakbare jong AZ,

26.mrt..2017|Lees Meer

Spakenburg lijdt duur puntverlies

Spakenburg speelde zaterdag belangrijk duel tegen de Koninklijke HFC om te proberen de onderste regionen te verlaten en de aansluiting te zoeken met de middenmoot. Uiteindelijk waren het de bezoekers die er met de punten vandoor gingen en de Blauwen met een enorme kater achterlieten. En met het komende programma (uit naar AFC, GVVV en dan thuis Jong AZ) hebben de Bauwen een zware reeks voor de boeg. Het blijft spannend voor Spakenburg dit seizoen, maar met het spel zoals dat vandaag op de mat gelegd werd werd zullen we er niet komen.

20.mrt..2017|Lees Meer

Spakenburg verliest in en tegen Lienden

Blauw tegen blauw. Spakenburg tegen Lienden. Een duel waarbij het ging om ademruimte op de ranglijst. De ploeg uit Lienden trok in dit treffen aan het langste eind en klom daarmee over Spakenburg heen.

29.jan..2017|Lees Meer

Spakenburg trekt de drie punten over de streep

In een rommelige wedstrijd waarbij Spakenburg in de eerste helft op achterstand kwam, trok de thuisploeg toch aan het langste eind. Met de gelijkmaker van Ties en het winnende doelpunt van Van den Meiracker heeft Spakenburg haar gewenste driepunter in huis gehouden.

18.dec..2016|Lees Meer

Spakenburg verliest in onrustig Katwijk

Na de zwaar bevochten 4-3 overwinning op Jong Sparta, wachtte zaterdag jl. de lastige uitwedstrijd in en tegen Katwijk op sportpark de Krom. Na 90 reguliere minuten voetbal + 6 minuten blessuretijd

11.dec..2016|Lees Meer