Heerlijke overwinning van Spakenburg bij Quick Boys.

Eindelijk stond sinds 2006 de kraker Quick Boys-Spakenburg weer eens als competitiewedstrijd op het programma. Op een goed gevuld sportpark Nieuw Zuid, een pareltje overigens onder de voetbalvelden, won Spakenburg met 0-3. Deze toch wel ruime zege kwam toch niet zo eenvoudig tot stand.

01.okt..2017|Lees Meer

Spakenburg speelt ook gelijk tegen ONS Sneek

Spakenburg heeft haar eerste thuis wedstrijd gelijkgespeeld tegen ONS Sneek. De Blauwen verzuimde de wedstrijd in de eerste helft te beslissen. In de tweede helft kon Spakenburg geen potten breken, werd ONS Sneek

03.sep..2017|Lees Meer

Spakenburg uit KNVB bekertoernooi

Spakenburg is dinsdag door Blauw Geel '38, dat uitkomt in de 3e Divisie zondag, uitgeschakeld in het KNVB bekertoernooi. Spakenburg verloor met 3-2. Doelpunten kwamen van Ties en Pilon.

23.aug..2017|Lees Meer

Spakenburg bekert verder

In Heemskerk heeft Spakenburg tegen ADO'20 gewonnen. Het ging moeizaam en er moesten zelfs penalty's aan te pas komen, maar de zege werd dus uiteindelijk toch veiliggesteld.

19.aug..2017|Lees Meer

Spakenburg wint met 2-1 van ASV De Dijk

Spakenburg speelde woensdagavond een thuiswedstrijd tegen ASV De Dijk. Tegen de club, die vorig jaar kampioen werd in de 3e divisie zondag en dit seizoen dus in de 2e divisie speelt, won Spakenburg met 2-1

10.aug..2017|Lees Meer

Spakenburg wint eerste 2 oefenwedstrijden

Spakenburg heeft de eerste 2 oefenwedstrijden met succes afgerond. Afgelopen zaterdag werd met 3-1 gewonnen van zondag derde divisionist De Meern. Afgelopen dinsdag wonnen de Blauwen met 1-0 van Hoofdklasser SDC Putten.

05.aug..2017|Lees Meer

Spakenburg naar finale nacompetitie

Spakenburg heeft in de tweeluik tegen USV Hercules aan het langste eind getrokken. De eerste wedstrijd afgelopen woensdag ging nog verloren met 2-1, maar afgelopen zaterdag revancheerden de Blauwen zich en wonnen met 4-2.

21.mei.2017|Lees Meer

Spakenburg wint van Jong Sparta

Met in het achterhoofd de wetenschap dat Spakenburg dit seizoen in uitwedstrijden pas een keer heeft gewonnen, notabene in de eerste competitiewedstrijd, was er vooraf spanning genoeg.

07.mei.2017|Lees Meer

Spakenburg verschalkt kampioen

Op een heerlijke zonovergoten zaterdagmiddag heeft Spakenburg weten te winnen tegen de kersverse kampioen van de Tweede Divisie. Jong AZ dat afgelopen zondag nog VVSB van het veld afblies

09.apr..2017|Lees Meer

Blauwe derby onbeslist

Spakenburg heeft in Veenendaal niet weten te winnen tegen het andere blauw. Tegen GVVV werd twee keer gescoord, maar moesten ook twee tegendoelpunten worden geïncasseerd.

03.apr..2017|Lees Meer

Spakenburg verder in de problemen

Voorafgaand aan de wedstrijd AFC - Spakenburg was er voldoende te zeggen over deze wedstrijd. AFC heeft in het lopende seizoen op de tweede plaats gestaan achter het ongenaakbare jong AZ,

26.mrt..2017|Lees Meer

Spakenburg lijdt duur puntverlies

Spakenburg speelde zaterdag belangrijk duel tegen de Koninklijke HFC om te proberen de onderste regionen te verlaten en de aansluiting te zoeken met de middenmoot. Uiteindelijk waren het de bezoekers die er met de punten vandoor gingen en de Blauwen met een enorme kater achterlieten. En met het komende programma (uit naar AFC, GVVV en dan thuis Jong AZ) hebben de Bauwen een zware reeks voor de boeg. Het blijft spannend voor Spakenburg dit seizoen, maar met het spel zoals dat vandaag op de mat gelegd werd werd zullen we er niet komen.

20.mrt..2017|Lees Meer