gemaakt op : 10 aug. 2017

Ik heb d'r zin an!

Het begin van de competitie nadert met rasse schreden. Die competitie is de derde divisie, niets meer aan te doen en de realiteit.

Aan het gevoel van 'zin in hebben' verandert dat niets. Straks rolt de bal weer onverminderd door, worden er prachtige Blauwe goals gemaakt, krijgen we tegendoelpunten waar we om moeten zuchten, proeven we de euforie van een 3-2 overwinning in de 'dying seconds' en de bittere smaak van een late gelijkmaker van de tegenstander. Van alleen al het denken aan dit alles, ook de tegenslagen (wat is een supporter die alleen bij succes blijft staan?), gaat mijn Blauwe hart nu al sneller kloppen.

Eveneens maakt mijn hart een sprongetje als ik denk aan de derde helft. Guur herfstweer buiten en binnen de gezelligheid met vrienden en Blauwe broeders om mij heen. Lachen om een goede foute grap, napraten over die bizarre wedstrijd en praten over alles wat het leven te bieden heeft. En dat alles natuurlijk ook in de donkere wintermaanden met hopelijk wat sneeuw voor extra sfeer, buiten in het voorjaar onder het genot van de eerste voorzichtige zonnestralen en in de brandende zon tegen het einde van de competitie.

Tot snel mijn Blauwe broeders, ik hoop dat jullie er net zoveel zin an hebben als ik!

At your service,

Marijn de Graaf