gemaakt op : 13 mei 2019

Bureau Bos nieuwe stersponsor bij SV Spakenburg!

Bureau Bos is in 1965 opgericht door Arnold Bos, die tot dat moment werkzaam was bij de Gemeente Baarn. Arnold leerde in de oorlogsjaren in de praktijk het vak van timmerman en ontwikkelde zich in de jaren daarna tot een veelzijdige en ambachtelijke architect. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau gestaag. Er was veel werk en de opdrachten waren zeer divers: winkels, scholen, woningen, bedrijven en verzorgingshuizen.

Al snel richtte het bureau zich op een integrale aanpak om zoveel mogelijk grip te houden op de kwaliteit van haar gebouwen. Naast architectuur worden bouwmanagement, bestekken, bouwfysica, constructies en installaties door eigen medewerkers uitgevoerd.

Wat het bureau kenmerkt is het streven naar continuïteit. Toen Arnold Bos in 1993 met pensioen ging namen zijn opvolgers het stokje probleemloos over. En zo is het steeds gegaan: mensen werken langdurig en met grote betrokkenheid bij Bureau Bos. Er is steeds gewerkt vanuit de overtuiging dat architectuur zowel onderscheidend als maakbaar dient te zijn. Ambachtelijkheid en innovatie staan hoog in het vaandel.

Ze zijn al meer dan een halve eeuw actief in verschillende sectoren, waaronder het onderwijs, de zorg, zakelijk en particulier vastgoed, cultuur en recreatie. Ze hebben van al deze gebieden inmiddels veel kennis vergaard. Zij spreken uw taal en hebben verstand van de dagelijkse bedrijfsvoering en de uitdagingen op uw vakgebied. Ze hebben aan een half woord genoeg en zijn de aangewezen partij om de wensen van u en uw medewerkers te vertalen naar een gebouw dat naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering en waarin uw gebruikers en klanten zich volledig herkennen.

Voor meer info: https://www.bureaubos.nl/