gemaakt op : 30 november 2017

De sponsorcommissie presenteert u 2 nieuwe sponsors

 

Clubsponsor: Makelaar Kay Koelewijn 

De makelaardij is onze passie, dat staat als een paal boven water. Al onze medewerkers gaan enthousiast te werk om de klanten het beste van dienst te kunnen zijn. Waarom? Omdat wij een kick krijgen van blije gezichten, tevreden klanten en mooie resultaten.

 

Wij vinden het belangrijk dat wij klanten iets te vertellen hebben, dat is waarom wij maatwerk bieden. Wens je tijdens de verkoop van je huis professionele begeleiding van A-Z, of wil je de verkoop liever in eigen hand houden maar wel met advies en begeleiding van een makelaar? Wij bieden deze keuze.

 

Wij geloven dat onze grote netwerk, unieke marketingtools, manier van denken en persoonlijke werkwijze enorm opvalt en uitblinkt bij de consument. Wij doen het graag nét even anders. Daarom werken wij met een unieke video in de vorm van een online bezichtiging, zijn wij erg actief op social media en zorgen ervoor dat de offline en online marketing precies op elkaar afgestemd zijn.

 

Een groot netwerk is belangrijk in de makelaardij, daarom zijn wij erg blij met onze formules die een enorm netwerk gecreëerd hebben. Wij zijn aangesloten bij de NVM en ERA. ERA is een formule die zelfs wereldwijd actief is. Ons kantoor bevindt zich in de top 10 van best presterende ERA Makelaars in Nederland!

 

Wij zien dat zelfs in dit moderne, digitale tijdperk de klant een behoefte heeft aan persoonlijk contact. Dat is de reden waarom wij 24/7 bereikbaar zijn. Je kan ons kantoor gemakkelijk telefonisch bereiken, per mail, via social media en via WhatsApp. Ook in het weekend en in de avonduren is dit geen enkel probleem. Wij zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.

 

Wij geloven dat deze innovatieve en persoonlijke aanpak ervoor zorgt dat de klant bij ons écht centraal staat.

Kay.png

Op de foto van links naar rechts Kay Koelewijn en Henri Nel

Voor meer info: www.snel-makelaardij.nl

 

Ledboardingsponsor: Tulp Verkoop

Kwaliteit van Hollandse bodem

 

Tulp Keukens is een écht Nederlands bedrijf, opgericht in 1977. Een merk dat in goede aarde valt bij mensen die precies weten wat ze willen: kwaliteit en maatwerk, tegen een mooie prijs. Een eigentijdse keuken vol slimme oplossingen. Stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. Innovatief en prachtig afgewerkt in iedere denkbare kleur. Een keuken die bij je past.

 

Bij Tulp Keukens draait het om jou, want jij weet natuurlijk het beste waaraan jouw ideale keuken moet voldoen. Welke stijl, indeling, apparatuur en kleur passen bij jou? Welke Tulp-keuken spreekt je het meest aan en bloeit nóg meer op met jouw unieke inbreng? Tulp Keukens heeft werkelijk alles in huis om droomkeukens te realiseren. In de eigen fabriek in Rijssen, waar nog altijd de vaste hand en het scherpe oog van de meubelmaker regeren, draait het om oer-Hollandse kwaliteit, maatwerk en vakmanschap.

Tulp.png

Op de foto van links naar rechts Erik Rijerkerk en Henri Nel

Voor meer info: www.tulpkeukens.nl