Gala diner vrijdag 22 september


Op vrijdag 22 september 2017 organiseert SV Spakenburg een galadiner in de, als feestzaal omgetoverde, sporthal De Stormvogel. Tijdens deze luxe culinaire avond worden er prachtige kavels geveild. Te denken valt aan een geheel verzorgd arrangement voor twee personen naar Barcelona – Real Madrid, diverse vakantie arrangementen in luxe huizen en hotels, geheel verzorgde arrangementen in diverse skyboxen van het betaald voetbal en een prachtige scooter. De avond zal worden omlijst met fijne muziek. Uiteraard zorgen wij ook voor een heerlijk (uitgeserveerd) diner en worden er voortreffelijke wijnen geschonken. 

De toegangsprijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 75,- per persoon (exclusief BTW). Ook organiseren wij tijdens deze avond een loterij met fantastische prijzen. Verkoop geschiedt via een envelop met daarin tien exclusieve loten. Elke envelop kost € 50,-. De enveloppen kunnen ook bij voorinschrijving worden besteld. Tijdens de avond kunt u ook enveloppen kopen. De opbrengst van de veiling en de loterij is volledig bestemd voor verbetering van het sportpark, waaronder lichtinstallatie/veldverlichting. Wilt u ook een stoel of een tafel reserveren, vul dan het antwoordformulier voor 1 september 2017 volledig in. Het belooft een prachtige avond te worden die u zeker niet mag missen!

Met vriendelijke groet,

De veilingcommissie SV Spakenburg

Gala diner vrijdag 22 september 2017
 
Versturen

Elke kaart geeft recht op toegang tot de veiling, diner en gratis consumpties.
Elke envelop bevat 10 exclusieve loten. Tijdens de veiling vindt de trekking plaats.

Ik machtig S.V. Spakenburg om onherroepelijk en éénmalig het verschuldigde bedrag af te schrijven van de hierboven opgegeven IBAN rekening.

*Indien u zich zonder geldige reden afmeldt, zijn wij genoodzaakt om 70% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.