Sponsor uitgelicht: Cervo Dienstverlening

Ons eigen bestuurslid technische zaken Martijn Koelewijn maakt per 1 mei een verrassende transfer! Martijn verruilt trouwe sponsor Randstad voor Cervo Group, eveneens een gewaardeerde sponsor van SV Spakenburg.

08.mei.2018|Lees Meer

Frank Hartog bestuurslid Commerciële Zaken

Frank Hartog is toegetreden tot het hoofdbestuur van SV Spakenburg. De huidige voorzitter van de sponsorcommissie neemt de commerciële zaken op zich en zal op de eerstvolgende ledenvergadering officieel voorgedragen worden. Frank gaat een aantal nieuwe initiatieven ontplooien op het gebied van commercie. “Daarmee gaan we de aandacht voor onze sponsoren verder vergroten, ze meer met elkaar verbinden en de netwerkfunctie uitbreiden.”

10.apr..2018|Lees Meer

Op bezoek bij Schmidt Zeevis

Tijdens de veiling in september 2017 had Schmidt Zeevis een fantastische kavel ter beschikking gesteld. De kavel bestond uit een uitgebreide rondleiding en een High-Fish met bijpassende wijnen voor 20 personen

21.mrt..2018|Lees Meer

STYLE CNC Machines bordsponsor

Al sinds haar oprichting in 1991 heeft STYLE haar focus op de eenvoudige productie van enkelstuk en kleine series. STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. Dit maakt dat STYLE een bekende en betrouwbare leverancier is voor bedrijven in de machinebouw, prototyping en onderhoud.

01.mrt..2018|Lees Meer