gemaakt op : 13 februari 2016

Aanmelden derby voor sponsoren

Op 9 april a.s. is weer de derby der derby’s. Een wedstrijd waarbij u als sponsor uiteraard aanwezig wilt zijn. Voor onze sponsoren hebben we speciale sponsorkaarten à € 50,- per persoon. Met deze kaart bent u verzekerd van een plaats op de overdekte zittribune en toegang tot het sponsorhome met buffet.

Let op, huidige passe-partouts zijn niet geldig voor deze wedstrijd. Voor de derby worden namelijk aparte kaarten verstrekt. Wilt u als sponsor naast uw gasten zitten die u heeft uitgenodigd voor dit spektakel? Geef dit dan specifiek aan. We zorgen dan voor een plek op de overdekte zittribune. De hoofdtribune is volledig gereserveerd voor onze officiële sponsors. 

Gezien de grote belangstelling naar overdekte zitplaatsen is er tevens de mogelijkheid voor sponsors om alleen entreekaarten met een tribuneplaats te bestellen. De sfeervol ingerichte sporthal is dan een prima alternatief om na te praten over de wedstrijd. Deze kaarten zijn € 40,- per stuk. 

Helaas kunnen wij uw aanvraag voor extra kaarten op geen enkele wijze garanderen. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen en uw sponsorschap. 

Tot uiterlijk 12 maart a.s. heeft u de mogelijkheid om uw kaarten te bestellen.

We hopen u en uw gasten op 9 april a.s. te verwelkomen op de Blauwe zijde van de Westmaat.

Aanmeldformulier Derby voor sponsoren
 Ja
 Nee
 
Versturen