gemaakt op : 14 juni 2019

BusinessBoost Connect: topspreker en topontmoetingen

Zlatan Ibrahimović, Cristiano Ronaldo en Luis Suárez – ze hebben één ding gemeen: alle drie kregen ze te maken met Bas Nijhuis. De Nederlander fluit op het hoogste niveau van het internationale voetbal. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij een passie had voor voetbal.

 

Op 26 juni krijg je de kans om het boeiende verhaal te horen van deze internationale topscheidsrechter én bakker. Hoe bereikte hij de top? Hoe gaat hij om met de sterspelers en hun sterallures? Deze bijzondere gastspreker komt naar BusinessBoost Connect om je te vertellen wat hij moet doen en laten om zijn doelen te halen. Het belooft een mooie middag te worden, vol verrassende anekdotes.

 

Maar BusinessBoost Connect biedt meer: je ontmoet in een ontspannen sfeer andere lokale ondernemers. BusinessBoost Connect is het platform dat leden van verschillende businessclubs met elkaar in contact brengt. De ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en het netwerk te vergroten.

 

BusinessBoost Connect wordt mogelijk gemaakt door ING.

 

Ben je benieuwd naar het verhaal van Bas Nijhuis? En wil je je netwerk uitbreiden? Meld je dan nu aan hier aan. Graag tot 26 juni!