gemaakt op : 08 september 2017

De sponsorcommissie presenteert drie nieuwe sponsors

Zaterdag 2 september zijn er maar liefst 3 nieuwe sponsors bijgekomen. 1 clubsponsor, 1 Co-sponsor en 1 stersponsor.  Hierna volgt een korte introductie van de drie bedrijven.

Clubsponsor |Pronk Promotions
 
Zoekt u een leuke gadget voor uw klanten, maar het ontbreekt u aan tijd om op zoek te gaan? Kunt u tussen het grote aanbod op internet niet echt iets vinden en wilt u liever persoonlijk contact? En eigenlijk zou u het één en ander het liefst aan deskundigen overlaten? Dan is Pronk Promotions uw contactpersoon! Of het nu gaat om een bedrukte pen, USB-sticks, kleding geborduurd met uw logo of een ander relatiegeschenk, wij regelen alles voor u met de beste service. Naast de relatiegeschenken beschikken wij ook over een grafisch servicebureau voor al uw folders, brochures, posters of huisstijldrukwerk. Al uw bedrukte artikelen onder 1 dak.

Kortom: alles wat bedrukt, geborduurd of gegraveerd kan worden, wij regelen het!

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij met u meedenken en kunnen wij u helpen met het zoeken naar het best passende product of de beste oplossing. En dat alles uiteraard voor aantrekkelijke tarieven.

www.pronkpromotions.nl

IMG_4041_Kopie.JPG

Op de foto vlnr
Johan Muijs, Wim en Yvonne Bouman


Co-sponsor | HCS Interactief 
HCS interactief is een audiovisueel bedrijf gespecialiseerd in digitale presentatiesystemen. Wij leveren, installeren en onderhouden audiovisuele apparatuur voor de zakelijke markt en het onderwijs.

Met onze klanten gaan we op zoek naar de installatie die past bij het gewenste gebruik ervan. Nieuwe techniek moet vooral toegankelijk en uitnodigend zijn in het gebruik ervan. Digitaal en interactief presenteren zijn onze kernwoorden.

HCS interactief is een excellent dealer van diverse merken zoals: Hitachi, D3, Epson, Samsung, CTOUCH, Promethean, CleverTouch, BenQ, LG.Door samenwerking en ondersteuning van deze A-merken is HCS Interactief een sterke partner geworden in de audiovisuele markt. 

www.hcsinteractief.nl


IMG_4056_Kopie.JPG

Op de foto vlnr
Cor Koelewijn en Johan Muijs


Stersponsor | Meerwaerde financieel adviseurs
Bij Meerwaerde kan je terecht voor zowel makelaardij, hypotheken en verzekeringen (particulier en zakelijk.  De adviseurs van Meerwaerde helpen je bij het kopen van het huis, geven hypotheek advies en regelen daarnaast ook nog alle benodigde verzekeringen. Kortom, Meerwaerde is een partij die je op veel gebieden kan ondersteunen. 

www.meerwaerde.nl

IMG_4064_Kopie.JPG

Op de foto vlnr
Zeger van Twillert, Jan Zwaan en Johan Muijs