gemaakt op : 09 oktober 2018

Henri Nel neemt afscheid van de Sponsorcommissie

Henri Nel en de Sponsorcommissie van SV Spakenburg, onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Tot nu, want Henri heeft besloten om te stoppen met zijn werkzaamheden binnen de Sponsorcommissie.

 

Henri heeft een Blauw hart en een enorme drive. Deze combinatie zorgde ervoor dat hij in de periode dat hij actief was in de sponsorcommissie, enorm veel heeft betekent voor de vereniging. Tientallen bedrijven zijn dankzij Henri sponsor geworden van SV Spakenburg. Henri was ruim 15 jaar actief voor de sponsorcommissie!

 

In de afgelopen periode zijn er vele hoogtepunten te noteren voor Henri. “In die 15 jaar mocht ik 2 keer mee op trainingskamp. Wat een prachtige ervaring is dat. Het plezier met elkaar en de band die je daar opbouwt is onbetaalbaar. Daarnaast uiteraard de kampioenswedstrijden tegen Katwijk en GVVV.” Met betrekking tot de Sponsorcommissie heeft Henri ook een paar mooie herinneringen. “De jaarlijkse Blauwe Botterrace, sponsorfeesten en alles rondom de derby zijn toch wel de krenten uit de pap.”

 

Nel is per 1 oktober een nieuwe uitdaging aangegaan en heeft samen met Jan Nel en Jan-Hilbert van Diermen de Bakkerie overgenomen. “Ik ga mijn aandacht volledig richten op De Bakkerie en helaas is dat niet de combineren met mijn functie binnen de Sponsorcommissie. Mijn huidige taken zullen z.s.m. overgedragen worden.”

 

Henri is uiteraard nog wel regelmatig te vinden op de Westmaat.

We willen Henri enorm bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en namens de club succes toewensen met zijn nieuwe uitdaging bij De Bakkerie. Ongetwijfeld op korte termijn een nieuwe sponsor van SV Spakenburg!