gemaakt op : 30 november 2018

SPONSORNIEUWS | Fresko BV nieuwe Clubsponsor

Fresko BV (Clubsponsor)

Afgelopen zaterdag is Fresko officieel clubsponsor geworden van SV Spakenburg. 

 

Wat is Fresko?

Bij Fresko worden ze warm van alles wat koeltechniek aangaat. Maak kennis met hun specialistische kennis van koeltechnieken en klimaatbeheersing, maar ook met hun warme interesse voor u en uw situatie.

 

Specialist in koeling en klimaatbeheersing
Achter Fresko staat een team van koelspecialisten dat al jaren samenwerkt. Fresko adviseert en ontwerpt, levert en produceert, installeert en onderhoudt. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren zijn zij dé partner in koeltechniek. Hun roots liggen in het koelen voor retail en supermarkten, van vlees, groenten, vis en andere gevoelige producten. Van daaruit hebben zij hun doorontwikkeld tot een veelzijdig partner. U kunt bij Fresko terecht voor ieder koelproject, van losse airco-units tot grote industriële koelinstallaties en specialistische koelvraagstukken. Waar een standaardoplossing niet past, daar maakt Fresko het op maat, en waar geen software beschikbaar is, daar programmeren zij zelf nieuwe besturingsprogramma’s. Wat is uw koelvraagstuk?

Moderne koeltechnieken

De wereld van koeltechniek is veelzijdig en altijd in ontwikkeling. Daarom zorgen zij voortdurend voor opleiding van hun team en de laatste certificaten op koelgebied. Fresko heeft onder meer deze certificeringen in huis:
- F-Gassen
- PED-certificering 2 en 3
- NVKL-lid

Uw partner in koeltechniek

Wilt u zelf eens de warme belangstelling, mogelijkheden en service van Fresko ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Namens de hele club SV Spakenburg hartelijk bedankt voor jullie sponsorschap! 

 

Op de foto v.l.n.r. Johan Muijs en Jeroen Ploeg