gemaakt op : 30 november 2018

SPONSORNIEUWS | I-Techniek Klimaatservice nieuwe Co-sponsor

Afgelopen zaterdag is I-Techniek Klimaatservice officieel Co-sponsor en billboardsponsor geworden van SV Spakenburg. 

 

I-Techniek Klimaatservice is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van airconditioningsystemen en warmtepompen in gebouwen of woningen.

 

I-Techniek Klimaatservice luistert goed naar de wensen en eisen van haar klanten. We bespreken de diverse mogelijkheden, rekening houdend met de wensen en behoeften van vandaag en morgen. Met aandacht voor comfort, energiebesparing, veiligheid en duurzaamheid. Vanzelfsprekend wordt daarbij het beschikbare budget niet uit het oog verloren. Zo komen we voor elke situatie en elke wens tot een passende en doordachte oplossing. Zo bouwen we niet alleen aan duurzame installaties maar ook aan duurzame relaties.

 

Wij stellen ons flexibel op, ook dat hoort bij kwaliteit en klantgerichtheid. Natuurlijk besteden we goede aandacht aan planning, maar er zijn er altijd onverwachte zaken die direct aandacht behoeven.

 

I-Techniek Klimaatservice doet geen concessies wanneer het gaat om kwaliteit. Onze installaties worden aangelegd volgens de geldende eisen. Bovendien werken we uitsluitend met A-merken en A- fabrikanten. In de praktijk blijkt dat een eventueel prijsverschil in producten zich ruimschoots terugverdient in duurzaamheid, comfort en verminderde storingsgevoeligheid.

 

Namens de hele club SV Spakenburg hartelijk bedankt voor jullie sponsorschap! 

 

Op de foto v.l.n.r. Henk Huijgen & Johan Muijs