gemaakt op : 20 september 2018

SPONSORNIEUWS | Nieuwe sponsor Bosman Bedrijven

Bosman Bedrijven (Clubsponsor)

Het leveren en beheren van technische oplossingen voor een comfortabele leef- en werkomgeving, dat is hun missie. Zij denken mee met hun klanten om samen tot een resultaat te komen waar ze trots op kunnen zijn.


Het creëren en benutten van kansen is een ingewortelde manier van werken binnen hun organisatie. Een manier van denken en doen die garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.


Hun waarden
Meedenken betekent voor hun daadkracht tonen, oplossingsgericht werken en verantwoordelijkheid nemen in alle facetten van hun werk.


Daadkracht
Op een energieke en doortastende manier durven zij beslissingen te nemen die leiden tot het gewenste resultaat. Zodoende kunnen zij hun werk optimaal uitvoeren, zorgen voor stabiliteit en weten zij de zorgen van hun klanten uit handen te nemen.


Oplossingsgericht
Hun technische oplossingen voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. Vanuit een positieve instelling weten hun mensen daarbij de focus te leggen op dat wat mogelijk is en uitdagingen om te buigen tot kansen.


Verantwoordelijkheid
Zij durven verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk omdat zij weten dat dit van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Om gezamenlijk met hun klanten tot de beste oplossingen te komen, durven zij hiervoor over grenzen heen te kijken.

www.bosmanbedrijven.nl

 

bosman.png

Op de foto Hans van Dijk, Johan Muijs en Arie Walet