gemaakt op : 20 september 2018

SPONSORNIEUWS | Nieuwe sponsor DeliCoffee koffieservice BV

DeliCoffee Koffieservice BV (Clubsponsor)

DeliCoffee Koffieservice BV is totaalleverancier op het gebied van koffievoorzieningen. Zij hebben voor elke bedrijfssituatie koffie, apparatuur en ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij een uitstekende service zijn afnemers van DeliCoffee altijd verzekerd van een heerlijk kopje vers gezette koffie.


Koffiemachine voor op het werk
DeliCoffee helpt u graag met het vinden van uw perfecte koffiemachine op het werk. DeliCoffee is preferred dealer van gerenommeerde merken als o.a. Jura, Animo, Bravilor, Schaerer, WMF en Rheavendors.


Koffie om trots op te zijn
De koffiebranderij van DeliCoffee behoort tot de specialty coffee roasters. Dit betekent dat wij onze hoge kwaliteit danken aan onze strenge selectie van koffiebonen uit en authentieke manier van koffiebranden.


Slow Roasting
Slow Roasting is een ambachtelijke techniek om de koffiebonen te bereiden. Onze koffie wordt extra langzaam geroosterd op een lage temperatuur. Hierdoor krijgt iedere koffieboon de kans om zijn volle smaak brij te geven. Zo bent u bij iedere koffiemelange verzekerd van een unieke, karakteristieke smaak.


Totaalpakket

Van horeca tot groothandel, van bedrijven en instellingen tot speciaalzaken, DeliCoffee Koffieservice biedt een oplossing op maat. Met niet alleen koffie, maar ook thee, cacao, topping, melkcups, suikersticks, zoetjes, porselein en ga zo maar door. Met hun extra aanbod aan frisdranken en diverse hygiëne producten maken hun service voor uw onderneming compleet.


Service
Met de DeliCoffee bezorgservice heeft u uw bestelling razendsnel in huis. Door de centrale ligging in Bunschoten – Spakenburg zijn hun klanten in de regio gewaarborgd van een snelle complete en optimale service. Ook zorgen zij voor plaatsing, preventief onderhoud en reparaties. 


Max Havelaar
Kiest u bewust voor biologische of fairtrade producten? Ook daarin is DeliCoffee sterk. Zij bieden u een 100% duurzaamconcept. Fair trade koffie, duurzame automaten en recyclebare disposables.

Waarom DeliCoffee Koffieservice
– Maatwerk voor elke locatie
– Gericht op een persoonlijke en duurzame relatie
– Een Razendsnelle complete en optimale service is gewaarborgd
– Geen bezorgkosten
– Gratis proef plaatsing mogelijk


www.delicoffee.nl

deli.png

Op de foto Henrik Beukers en en Johan Muijs