gemaakt op : 18 oktober 2018

SPONSORNIEUWS | Nieuwe sponsor Spelonk-IT (Buffetsponsor)

Project begeleiding
"Is men ontevreden over de performance van de IT afdeling? Komen er klachten van zowel interne- als externe klanten? Heeft de IT afdeling extra hulp nodig bij een project?"

 

De ervaring leert dat bij b.v. implementaties van grote softwarepakketten die vaak een grote impact hebben op de bedrijfsvoering van de klant, onvoldoende rekening wordt gehouden met de belangen van die klant. Daarbij komt dan ook de normale bedrijfsvoering vaak onder druk te staan. Door ruim opgedane ervaring met ERP pakketten zoals SAP en Navision e.d. kan Spelonk-IT ingehuurd worden om de implementatie van software van derden in goede banen te leiden, waardoor de klant niet voor verassingen komt te staan en de implementatie met succes en een goed gevoel worden afgesloten. 


Maatwerksoftware
"Voldoet een standaard pakket niet aan uw wensen, of is het te groot of omslachtig voor uw situatie? Kan het pakket niet wat u wilt en kan het ook niet worden aangepast?"

 

Dan kan Spelonk-IT een op maat gemaakt softwareprogramma ontwikkelen wat precies doet wat u wilt op de manier die u wilt. Het is mogelijk om de software op bijna iedere situatie aan te passen en vaak ook te koppelen aan uw eventueel bestaande software. In overleg met de klant wordt bepaald hoe eenvoudig of juist complex de software moet worden. De software is natuurlijk ook weer aan te passen op eventueel veranderende situaties met een zeer korte doorlooptijd. Hierdoor kunt uw snel inspelen op uw groeiende of veranderende markt. Graag lichten wij persoonlijk de mogelijkheden toe, dus bel ons op 06 22414729 of mail naar informatie@spelonk-it.nl