gemaakt op : 25 oktober 2019

SPONSORNIEUWS | Unit 14 nieuwe club-sponsor

Unit 14 is sinds 2001 opgericht in Bunschoten-Spakenburg en is actief als onafhankelijke beveiligingsorganisatie in de regio Eemland. Men doet met name de kernactiviteiten mobiele surveillance, object- en zorgbeveiliging voor een groot aantal cliënten. Veel bedrijven, als ook particulieren, in Midden-Nederland mogen wij tot onze klantenkring rekenen.

 

Iedere cliënt heeft zijn eigen wensen, verwachtingen en risico’s. Dat vraagt maatwerk. Zo kunt u via Unit14 rekenen op een organisatie met betrouwbare, enthousiaste beveiligers die dag en nacht voor u klaar staan. Niet alleen op de momenten dat wij worden opgeroepen, ook op de momenten dat u ons eigenlijk zou hebben verwacht.

 

Daarom heeft Unit 14 voor iedere discipline speciaal geselecteerde en opgeleide beveiligers, welke intern worden getraind voor een specifieke sector. Uiteraard houden wij onze medewerkers up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen en implementeren wij deze binnen onze organisatie alleen dan, als het onze service en kwaliteit van dienstverlening kan verhogen.

 

Uiteraard verricht Unit14 haar beveiligingswerkzaamheden als een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend particuliere beveiligingsorganisatie, met landelijke toelating onder nr. ND 1297. Onze organisatie is een ECABO-erkend leerbedrijf.

 

Klanten
Natuurlijk zouden wij diverse referenties en zelfs al onze klanten in Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk, Eembrugge, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo, Leusden, Soest, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Baarn, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Naarden, Bussum, die al jarenlang ons het vertrouwen hebben gegeven, willen vermelden. Uit trots en dankbaarheid!
Digitaal voor iedereen en voor altijd overal en onuitwisbaar op “het net”.

 

Namens de club bedankt voor jullie sponsorschap en welkom bij SV Spakenburg!