gemaakt op : 02 november 2018

SPONSORNIEUWS | Vedder Infra Management nieuwe Co-Sponsor

Afgelopen zaterdag is Vedder Infra Management officieel Co-Sponsor geworden van SV Spakenburg. 


Het ontstaan
Vedder Infra Management is ontstaan door een fusie tussen Hogenbirk Wegenbouw en Dura Vermeer Infra. Doordat zij veel mismanagement en faalkosten tegenkwamen bij andere bedrijven, is het idee ontstaan om als zelfstandig adviesbureau verder te gaan en ander bedrijven te helpen.


Specialisme
Vedder Infra Managament zijn onder andere gespecialiseerd in het opstellen van termijnen en doorberekenen van hoeveelheden naar opdrachtgevers. Dus zoekt u een manager voor totale projecten of deelprojecten, dan bent u bij hen aan het juiste adres!


Opdrachtgevers
Opdrachtgevers zijn onder andere overheidsinstellingen, bouwbedrijven en particulieren.. Daarnaast ook van dienst door middel van het aannemen en uitvoeren van grondwerk, straatwerk en rioleringswerk in alle vormen en omstandigheden die daarin voorkomen.


Adviseren
Dus wilt u nieuwbouw, renoveren of veranderen, dan bent u bij Vedder Infra Management aan het juiste adres. Advies al vanaf het voortraject in opdracht van architect en tekenaar, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bezoek ook de website