gemaakt op : 25 januari 2018

Sponsornieuws!

De sponsorcommissie stelt u voor aan twee nieuwe sponsors:

Stersponsor Saled Nederland BV

Saled is uw leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Hun LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Zij leveren gecertificeerde verlichting.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Zij zijn gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

Hun retrofitlampen zijn beschermd door een Europees modelrecht. Voor deze lichtbronnen is ook een patent aangevraagd. Hiermee kan Saled de kwaliteit van de producten nog meer garanderen.

Saled heeft exclusieve overeenkomsten voor LED producten met meerdere Chinese producenten. Daarmee is levering en consistente kwaliteit gegarandeerd en beschikt Saled over ruime mogelijkheden om indien nodig productie te spreiden over meerdere fabrieken.

Daarnaast kan Saled optimaal gebruik maken van de diverse specialistische kwaliteiten van de verschillende fabrieken. Daarmee is de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid van het Saled product gegarandeerd goed. Onze fabrieken zijn streng geselecteerd op werkomstandigheden en zijn vrij van kinderarbeid.

IMG_2483-bew_Kopie.jpg

Op de foto van links naar rechts Johan Muijs, Bert Beekhuis, Evelien de Graaf, Stef de Graaf, Peter Varenkamp en Mariënne Varenkamp

www.saled.nlClubsponsor  Onderhoudsbedrijf Huijgen

 

Het onderhoudsbedrijf Huijgen verricht onderhoud en reparaties van aanhangwagens, verkoopwagens en containers.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhangwagen/ verkoopwagen en verhoogt de waarde bij verkoop of inruil. En de belangrijkste... geef invloed op de verkeersveiligheid. Uw aanhangwagen/verkoopwagen word op meer dan 25 onderhoudspunten gecontroleerd. Als het nodig is en altijd na overleg met u, worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Ne controle ontvangt u een keuringsrapport.

Zij bieden aan hun klanten twee soorten onderhoudsbeurten gerelateerd aan de wensen van hun klant en het budget.

Daarnaast beschikt het onderhoudsbedrijf Huijgen over een bandenservice. In de transportwereld is de kostprijs van gereden kilometer, prijskwaliteit en de goede service van groot belang. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw banden. Heel eenvoudige acties ondernemen zoals banden op tijd wisselen, uitlijnen, bandenspanning controleren en balanceren kan uw verkeersveiligheid verhogen. 

 IMG_2476-bew_Kopie.jpg

Op de foto van links naar rechts Johan Muijs, Karel Huijgen en Monika Huijgen

http://www.onderhoudsbedrijfhuijgen.nl/