gemaakt op : 11 oktober 2017

Vijf nieuwe sponsors bij SV Spakenburg

De sponsorsommissie presenteert deze week maar liefst vijf nieuwe sponsors. Hieronder worden de verschillende bedrijven voorgesteld. 

Clubsponsor |TK Verhuur
In de persoon van Tim Koelewijn werd er afgelopen zaterdag 7 oktober 2017 een handtekening gezet onder een sponsorcontract. TK Verhuur is een eenmansbedrijf, gerund door Tim Koelewijn. Hij verhuurd zichzelf als machinist voor grote funderingsmachines.

Tim Koelewijn is te bereiken via het e-mailadres tim@tkverhuur.nl 

timkoelewijn.png
Op de foto: Tim Koelewijn (L) en Johan Muijs


Clubsponsor | Zwaan en Van den Bor
Zwaan en Van den Bor is hét Bouwbedrijf voor Spakenburg en omstreken. U denkt aan nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of uw bedrijfspand? Dan komt er veel op u af, maar zij pakken het hele traject graag voor u op. Zwaan en Van den Bor is namelijk een dynamisch bouwbedrijf, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en voert projecten uit in de regio Amersfoort, Nijkerk, Baarn en Het Gooi. Maar een mooi project buiten de regio, pakken zij natuurlijk graag op!

Hun slogan ´bekwaam, betrokken en betrouwbaar´ brengen zij al jaren in de praktijk. Hun opdrachtgevers kennen hen  namelijk als een solide bedrijf dat altijd meedenkt en de zorg uit handen neemt. Afspraken worden altijd nagekomen en het leveren van kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Deze kwaliteit komt niet alleen tot uitdrukking in de producten en in het bouwproces zelf maar ook in de voorbereidende fase.

Door goed te luisteren naar de klant, mee te denken en ideeën aan te dragen zijn ze in staat een eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit bij de wensen en eisen van hun klanten. Ze staan garant voor projecten met een hoog kwaliteitsniveau voor zowel de particuliere en de zakelijke markt.

Voor meer info: www.zwaanenvanderbor.nl

Untitled.png
 

 


Clubsponsor | Schildersbedrijf Van Diermen
Kleur geven aan elke dag, door met enthousiasme en oog voor perfectie, te werken aan de meest fantastische projecten. Dat is waar zij elke dag mee bezig zijn. Met vakbekwame schilders zorgen zij voor de bescherming en verfraaiing van je woning of bedrijfspand. Vooraf ontvang je een duidelijke en geheel vrijblijvende prijsopgaaf. Van Diermen adviseert je met de kleur- en materiaalkeuze en zorgt voor een perfecte uitvoering, uiteraard met garantie.

Hun opdrachtgevers bestaan onder andere uit:
• Gemeenten
• Bedrijven
• Aannemers
• Verenigingen van eigenaren
• Woningcorporaties
• Particulieren

Meer info: www.schildersbedrijfvandiermen.nl


vandiermen.png
Op de foto vlnr: Johan Muijs,  Harold van Diermen en Sjaak van Diermen


Clubsponsor | Wasserij van de Brug
Bent u op zoek naar een wasserij die met u meedenkt en maatwerk levert? Wasserij Van de Brug levert al meer dan 80 jaar absolute kwaliteit in het professioneel reinigen van textiel. Zij zetten zich elke dag met veel toewijding in voor hun klanten, waarbij zij hun onderscheiden met een persoonlijke benadering en optimale flexibiliteit.

In de horeca draagt Wasserij Van de Brug zorg voor prachtig en onberispelijk tafellinnen waardoor de ervaring voor uw gasten net even wat specialer wordt. Ook in de keuken is de aanwezigheid van schoon keukenlinnen essentieel. Zo krijgen bacteriën geen kans en is uw keuken een veilige keuken.

Service, comfort en kwaliteit zijn voor uw gasten bepalende factoren voor een aangenaam verblijf in uw hotel. Dat betekent dat er nooit enige concessie mag worden gedaan aan schoon en goed verzorgd bed- en badlinnen.

Er komt heel wat kijken bij de werkzaamheden in verzorgingstehuizen. Wasserij Van de Brug wil u graag de zorg voor uw textiel uit handen nemen. Zo kunt u alle aandacht geven aan uw cliënten.

Bij de uitstraling van uw bedrijf is het personeel vaak het visitekaartje. Nette en schone bedrijfskleding speelt daarin een belangrijke rol. Met Wasserij Van de Brug als partner laat u op dat gebied niets aan het toeval over. Wij dragen graag bij aan een vlekkeloos imago van uw bedrijf

Naasten het wassen is het bij Wasserij Van de Brug ook mogelijk om linnen te huren. Zo wordt de volledige zorg omtrent het linnenpakket voor u uit handen genomen.

Verhuur is altijd klantgebonden. U beschikt dus over uw eigen linnen. De aanschaf en daarmee dus ook de keuze voor het linnen doe zij vanzelfsprekend in nauwe samenspraak met u.

Ontdek de voordelen van linnenverhuur. Het aanbod is ruim, het gemak groot en de flexibiliteit hoog.
Meer info: www.wasserijvandebrug.nl

vandeburg.png Co-sponsor | ‘t Schippershuys
’t Schippershuys, een club enthousiastelingen en vrijwilligers met passie voor zeilen, klussen en historie. Wie authentieke schepen in de vaart wil houden, moet financieel enige armslag hebben. Een nieuw grootzeil bijvoorbeeld kost circa 8.000 euro. En te bedenken dat er minstens 8 zeilen aan boord liggen. Ook onderdelen als het roer, de mast en de zwaarden hebben niet het eeuwige leven. Hier in Spakenburg kan men weliswaar rekenen op een legertje vrijwilligers met twee rechterhanden, maar niettemin moeten zij jaarlijks enorm veel geld investeren. Door mensen te laten genieten op onze botters, proberen zij zei (met moeite) het elk jaar weer voor elkaar krijgen om de schepen drijvend te houden.

Boeren, Burgers en Buiten-lui, ga heen waar de wind u brengt

Met zeilende oude vissersschepen genieten als honderd jaar geleden. Botter.nl beheert en bemant een eigen vloot met originele Spakenburgse botters. Vanuit de pittoreske haven van Bunschoten-Spakenburg varen ze zo de voormalige Zuiderzee op. U kunt met hen mee, voor een tochtje, of een compleet dag vullend arrangement met verzorging van eten en drinken. Hun start- en finish locatie is het oergezellige Museumcafé in De Korporaal aan de haven. De ideale plek voor een kop koffie, lunch of etentje. Speciaal voor bedrijfsuitjes, partijen en dagtochten hebben ze op maat gesneden arrangementen.

Meer info: www.botter.nl 

botter.png