gemaakt op : 10 mei 2017

Sponsoren SV Spakenburg op bezoek bij Schmidt Zeevis.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong Sparta zijn we met een aantal sponsoren op bezoek geweest bij Schmidt Zeevis.

Hierbij een kort verslag uit de pen van één van de sponsoren:
Als de bus op tijd vertrekt naar Rotterdam weet je dat de inwendige mens nog het nodige te verduren krijgt voordat straks de belangrijke wedstrijd op ‘Het Kasteel’ wordt gespeeld. De groep enthousiaste sponsoren heeft bij het vertrek al een drankje ingeschonken en dat noopt ook weer tot een sanitaire rookpauze onderweg. Ook de tussenstanden in de Derde Divisie worden gevolgd in de bus en de meningen lopen uiteen of wij onze rode buren zullen gaan treffen in de eventuele P-D competitie of dat zij zich via het kampioenschap rechtstreeks plaatsen voor de Tweede Divisie. Volgend jaar weer een derby, mits…. we eerst onszelf zien te redden!

Inmiddels aangekomen in Rotterdam-Spaanse Polder worden wij bij Schmidt Zeevis ontvangen door directeur Jos van Vuren en zijn vrouw Alice. Jos vertelt ons enthousiast over zijn bedrijf en leidt ons rond door een prachtig modern visbedrijf. Na de rondleiding wordt  het puikje van de zalm en andere lekkernij uit de zee geserveerd die met ruime hoeveelheden witte wijn worden genuttigd. Met dank voor een uitstekende verzorging moeten we dan nog voortmaken om op tijd de wedstrijd van onze Blauwen tegen Jong Sparta te zien. Bij aankomst op Het Kasteel worden we ontvangen door politieagenten en beveiligers die ons met gepaste blikken welkom heten. We kunnen op de tribune naast de mannen van onze supportersbus plaatsnemen in een verder welhaast leeg stadion. Maar het geluid dat onze groep van niet meer dan zo’n tachtig enthousiastelingen produceert is toch voldoende om gehoord te worden door de spelers die (denken we maar) daardoor alle kansen keurig benutten. Hierdoor gaan we met 3 punten op zak en een nog beter gevoel terug naar Spakenburg terug. Rond 21.00 uur rijden we de Westmaat op en besluiten nog even te wachten op de bus met de spelers en de trainersstaf die we later met een warm applaus kunnen binnenhalen.  Onder het genot van een laatste drankje wordt de wedstrijd nog eens doorgenomen en vervolgens kan worden door gespeculeerd over de mogelijke tegenstanders die wij in een nu zekere Promotie-Degradatie competitie  zullen gaan ontmoeten. Het seizoen duurt hopelijk zeker nog twee weken langer!

Namens alle sponsoren hartelijk dank voor dit gezellige uitje georganiseerd door de sponsorcommissie van SV Spakenburg en dank aan Schmidt Zeevis voor de gastvrijheid.