Izaak Veerman-tribune

De Blauwe zijde van De Westmaat is een prachtig sportcomplex met als grote blikvanger de Izaak Veerman-tribune, vernoemd naar de helaas in 2001 veels te vroeg overleden sponsor en supporter van SV Spakenburg.

 

De tribune telt drie verdiepingen en telt naast bijna achthonderd zitplaatsen, veertien kleedkamers, een fysioruimte, keuken, een magazijn en archiefruimten van totaal 500 m2, een lift, een radiokamer, een sponsorhome van 200 m2, vier skyboxen en een ontvangstruimte van 60 m2. De vier skyboxen zijn een unicum in het Nederlandse amateurvoetbal.


Overdekte staantribune

De overdekte staantribune biedt plaats aan vijftienhonderd toeschouwers. Tijdens thuiswedstrijden van de hoofdmacht is dit de thuisbasis van ‘de harde kern’ van SV Spakenburg, De Havenside.

 

Sporthal de Stormvogel


Sinds het seizoen 2013/2014 heeft SV Spakenburg ook weer een zaalvoetbalafdeling. Voor deze teams is de Stormvogel de prachtige thuisbasis. Daarnaast dient de sporthal ook als evenementenhal, voor feestjes, het organiseren van beurzen etc. De sporthal draagt het ITS-symbool en is dus voor mensen met een lichamelijke beperking uitstekend toegankelijk.


Lichtinstallatie

De vereniging beschikt in totaal over vier kunstgrasvelden, die allemaal zijn voorzien van een lichtinstallatie. Een veld is een zogenoemd Grassmaster-veld, dat aan een extra lang gebruik kan worden blootgesteld.


Routebeschrijving

Sportpark De Westmaat is eenvoudig bereikbaar via de A1, afslag Amersfoort/Bunschoten (afrit 12). Na de afrit volgt u de borden Bunschoten. Vervolgens rijdt u bij alle verkeerslichten en rotondes rechtdoor, waardoor u uiteindelijk de parkeerplaats van De Westmaat oprijdt. De toegang tot het sportpark is aan het eind van het parkeerterrein. 

 

Via het openbaar vervoer is De Westmaat te bereiken met bus 76. Deze vertrekt vanaf station Amersfoort. Doordeweeks stapt u uit bij halte Broerswetering, op zaterdag bij halte Kuijperstraat (dit vanwege de zaterdagmarkt). Vanaf de halte is het vijf minuten lopen naar ons sportcomplex.


Sportpark De Westmaat

Westdijk 12
Spakenburg
tel. 033 - 299 21 40

Sporthal De Stormvogel
tel. 033 - 299 21 45