Last van klachten?

Maak gebruik van de unieke mogelijkheid om je vrijblijvend te laten screenen en te voorzien van een fysiotherapeutische diagnose.

Hoe maak je een afspraak?
Je maakt een afspraak voor het diagnostisch spreekuur (elke dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur) door het onderstaand formulier in te vullen. Er wordt dan contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. De afspraak vindt plaats in de medische ruimte bij SV Spakenburg en neemt circa een kwartier in beslag. Fysiotherapeut Ruud Kassenaar neemt de klachten met je door en voorziet je van een fysiotherapeutische diagnose. Ook krijg je advies over de mogelijk te nemen stappen.

Wil je meteen een behandeling starten?
Dat kan! Je kunt na afloop meteen een afspraak maken met een fysiotherapeut van Fysiotherapie Bunschoten. Het voordeel hiervan is dat je behandeltraject direct in gang gezet kan worden en je binnen no-time klachtenvrij en speelklaar bent.

Geen speler van SV Spakenburg?
Geen probleem! Het diagnostisch spreekuur is voor iedereen die betrokken is bij SV Spakenburg, zoals:

  • Spelers

  • Niet-spelende leden

  • Vrijwilligers 

  • Ouders van jeugdleden

 
Afspraak maken
Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak voor het diagnostisch spreekuur. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

Wil je meer weten of heb je vragen? Twijfel niet en mail of bel gerust!
E-mail:  spreekuur@spakenburg.com

Contactpersoon:
Ruud Kassenaar, fysiotherapeut
r.kassenaar@fysiobunschoten.nl
0318-701153

Contactformulier
Ik wil graag een afspraak maken voor het diagnostisch spreekuur, om me geheel vrijblijvend te laten voorzien van een fysiotherapeutische screening en diagnose. Bij spelers onder de 16 jaar vragen wij een ouder of begeleider mee te komen naar het spreekuur.

Neem contact met me op voor het maken van een afspraak

Diagnostisch spreekuur
 Spelend lid
 Niet spelend lid
 Vrijwilliger
 Ouder
 Anders
 
 
Versturen