gemaakt op : 10 oktober 2016

Spakenburg JO17-1 winnaar tegen UVV JO17-1

Spakenburg JO17 versloeg vanmiddag het Utrechtse UVV met 3-1. Daarmee behouden we de ongeslagen status, thuis zelfs nog zonder puntenverlies. Na vandaag zijn we tevens de minst gepasseerde defensie.

De thuisclub was tegen het laag geplaatste UVV het eerste half uur veruit de betere. Met bij vlagen prima voetbal hadden de gasten buiten wat speldeprikjes via de handige rechtsbuiten, niet veel te vertellen.  Na ruim een kwartier werd er snel tweemaal gescoord. Jeffrey legde eerst de bal klaar voor Jurre, die na een assist op zichzelf scoorde. Snel daarna volgde de 2-0. Armando werd door Jeffrey de diepte ingestuurd, waarna hij de klus beheerst klaarde: 2-0 binnen 20 minuten. Na nog een paar dotten van kansen gemist te hebben was daar opeens de 2-1. De nr 7 van UVV mocht randje buitenspel door en legde de bal panklaar voor een medespeler. Ruststand 2-1.

De tweede helft van van Blauwe zijde matig. We lieten UVV geloven in een resultaat en waren de eerste 15 minuten na rust niet bij de les. Thomas was belangrijk met een paar goede saves.  Ruim een kwartier voor tijd was de wedstrijd over. Jurre zette Armando voor de keeper die opnieuw prima afrondde, 3-1 en beslist. In het laatste kwartier had de score nog verder moeten oplopen, maar dat lukte jammer(lijk) genoeg niet.

Al met al 3 prima punten. Door de nederlagen van Maarssen  en GVVV sluiten we weer aan bij de top 6. Hiervan ontmoeten we de komende periode nog 4 ploegen, een mooi vooruitzicht!

Volgende week wacht ASC Nieuwland, in Amersfoort. Zij lijken de weg naar boven ingezet te hebben.
Tot volgende week!

Bezoek ons ook op Facebook