gemaakt op : 17 december 2019

KAMPIOEN | 7 teams najaarskampioen!

De eerste seizoenshelft zit erop en dus gaan we de balans opmaken. Maar liefst zeven jeugdelftallen mogen zich najaarskampioen noemen!

 

JO8-1

 

jo8-1.JPG

 

Maandagavond is de JO8-1 van SV Spakenburg kampioen geworden na een ware thriller bij VV Jonathan op sportpark "achter het slot" in Zeist. 

 

Een 2-5 voorsprong werd uit handen gegeven en na een 6-5 achterstand werd in de laatste minuten de wedstrijd gekanteld naar een 6-7 overwinning.

 

Deze ruwe diamanten uit de blauwe stal hebben de afgelopen 14 wedstrijden maar 1 keer verloren, 1 keer gelijk gespeeld en de rest van de wedstrijden met glans gewonnen, van deze lichting gaan we nog veel horen.

 

Zaterdag werd dit feestje uitbundig gevierd na een 2-4 overwinning op Hooglanderveen. 

Teruggekomen op de Westmaat werden ze ontvangen door trainer Eric Meijers en ontvingen van hem de kampioensmedailles.

SV Spakenburg selectie O8-1 bestaan uit: boven: Quin van Diermen, Milan Koelewijn, Hille de Jong (trainer/coach), Kas Koelewijn, Emin Esim.

Onder: Bram Beekhuis, Valentijn Veerman, Noah Troost, Jax de Haas, Nick Huijgen.

 

JO8-3

 

Jo8-2.jpg

 

Afgelopen zaterdag is Spakenburg J08-3 kampioen geworden van de 4de klasse.

 

Vanaf de zomervakantie speelde ze 13 wedstrijden waarvan 11 gewonnen, 1 gelijk en maar 1 verloren.

In 13 wedstrijden maakten ze maar liefst 86 doelpunten! Het kampioenschap is zaterdag groots gevierd op het veld en in de kantine van Spakenburg!

 
Echte blauwe Toppers zijn het!
 

JO9-2

 

jo9-2.jpg

 

JO9-2 van S.V. Spakenburg is een leuk en strijdlustig team dat begon in de tweede klasse, waar ze uiteindelijk kampioen zijn geworden. Sinds eind oktober komen ze uit in de eerste klasse. En ook daar laten ze zien dat ze er voor gaan. 

 

Nu ze eerste klasse spelen zie je dat ze behalve met strijdlust ook steeds meer als team moeten leren voetballen. Op de trainingen bij Winston Muijs en Joost van de Pol is hierin vooruitgang en plezier te zien en op zaterdag wordt dit doorgezet onder leiding van Casper Baas en Raymond Hagebeuk.

 

Op de foto v.l.n.r: Justin Bos, Thijs Hagebeuk, Cas Baas, Mats de Harder, Jonas Böhne, Fabian Beukers, Liam Blokhuis en Rivano Westerveld.

 

JO11-1

 

jo11-1.jpg

 

Spakenburg O11-1 is zaterdag 30 november ongeslagen kampioen geworden van de eerste klasse.

 

De mannen die getraind worden door Jos Pijpers en Mike de Bruijn hebben laten zien dat ze flink vooruit zijn gegaan in het spelletje en het teamgevoel. Na de winterstop mogen ze dat laten zien in de hoofdklasse.

 

De spelers:

Bovenste rij van links naar rechts, Quin Bergsma, Lucas Veldhuizen, Lucas van Gullik, Benjamin Vedder, Jos Pijpers.

 

Onderste rij van links naar rechts.

Kahn Tuncer, Dylan van Twillert, Bastiaan Ruizendaal, Daan Koelewijn, Jari de Graaf, Mees van 'T klooster.

 

JO14-2

 

JO14-2.JPG

 

Spakenburg JO14-2 heeft na een 1-3 overwinning op ‘t Gooi JO14-1 de najaarstitel gepakt in de 3e klasse.

 

Dit vriendenteam dat gecoacht wordt door Raoul Hartog en Rene Offringa maakt een prachtige individuele-  en teamontwikkeling door.

 

Mede daardoor werden 10 van de 11 wedstrijden in winst omgezet met een doelsaldo van 72 voor en 19 doelpunten tegen.

 

Na de winterstop gaan: Ruben Beukers, Maarten Duyst, Kees van Rossum, Robin Offringa, Nathan Koelewijn, Luuk Koelewijn, Benjamin Jansen, Tristan Jansen, Rick Muijs, Sam van Gullik, Levi Reijnhout, Nils Kok, Jesper Bergsma en William van Diermen het een niveautje hogerop proberen.

 

MO15-1

 

mo15-1.jpg

 

Nadat vorige week werd gewonnen van directe concurrent Soest, moest er in de laatste competitiewedstrijd gewonnen worden van VOP. 

 

Alleen bij winst kon het kampioenschap gevierd worden. Na een klinkende 5-0 overwinning barstte het feest los. 

Met 10 overwinningen en 1 gelijkspel (doelsaldo 60-9) kroonde Spakenburg MO15-1 zich terecht tot najaarskampioen. 

 

Keepster Esther, verdedigers Danitsja, Floortje, Lotte, Katinka, Anouk, Rachab, middenvelders Zoë, Rosalique, Esmee, Mette, Nicole, de aanvallers, Kiki, Noa, Millah, Esmee en de technische staf Jasper, Roel en Cor werden in het zonnetje gezet. 

 

Naast de kampioensmedaille kregen de speelsters, namens sponsor Koelewijn ICT, een prachtige blauwe hoodie uitgereikt. 

 

JO15-2

 

JO15-2.jpeg

 

Zaterdag 7 december is Spakenburg JO15-2 ongeslagen najaarskampioen geworden. Onder toeziend oog van veel ouders en familie werd met een riante 14-0 overwinning, de kroon gezet op een geweldig seizoen.

 

Met 9 overwinningen in 9 wedstrijden, een wedstrijd minder en een prachtig doelsaldo van 66 voor en slechts 9 goals tegen is de ploeg niet meer te achterhalen voor de concurrentie.

 

Keeper Remy, verdedigers Dustin, Jonathan, Dinand, Seb, middenvelders Hugo, Job, Geert, Wesley en Stijn, de aanvallers Siem, Senne, Aaron en Milan en de technische staf Berrie, Nand en vaste grensrechter Willem Paul werden in het zonnetje gezet door het jeugdbestuur en sponsor Heinen & Hopman.

Naast mooie medailles kregen de spelers een kampioenshirt en beker en werd er een feestje gevierd in de blauwe kantine.