gemaakt op : 20 april 2018

Voor komend seizoen is Spakenburg op zoek naar trainers O8-1 en O10-1

Voor komend seizoen (2018-2019) is SV Spakenburg op zoek naar gediplomeerde trainers voor de selectie-elftallen O8-1 en O10-1. Als trainer van een selectie-elftal van SV Spakenburg ben je enthousiast en in staat om  de voetbalvisie over te brengen op de spelers met het doel om de spelers beter te maken.

Je bent communicatief vaardig en voor Spakenburg een goed uithangbord naar alle partijen, zoals ouders, spelers en andere verenigingen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten, die vooral gericht zijn op het aansturen/coachen van jonge spelers. Coachen is je op het lijf geschreven en je bent in staat om je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Je hebt een trainersdiploma en liefs ervaring in trainen en coachen van jonge jeugdspelers.

Het aanbod
Wij bieden een uitdagende functie binnen een van de meest toonaangevende voetbalverenigingen en een prima financiële vergoeding. We hebben een professioneel team van trainers/leiders en een jeugd technische commissie. SV Spakenburg is als vereniging hard aan het werk om het kwaliteitsniveau van de jeugd te verhogen en meent het nodige talent daarvoor in huis te hebben. Spakenburg beschikt over een fantastische accommodatie in het centrum van Spakenburg.

Geïnteresseerd
Ben je op zoek naar een trainersfunctie bij Spakenburg?
Mail dan voor 1 mei je motivatiebrief naar SV Spakenburg, ter attentie van Wilbert Koelewijn, jeugdvoorzitter (wilbertkoelewijn@gmail.com). Geef daarbij ook duidelijk aan naar welk team je voorkeur uitgaat.