UKKIES VOETBAL

Net als voorgaande jaren zal S.V. Spakenburg aspirant leden, zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 5 of 6 jaar, de mogelijkheid bieden om te ruiken aan de georganiseerde voetbal sport. Onder begeleiding van echte jeugdtrainers en/of (oud)spelers van het 1e elftal zullen in circuitvorm een aantal vormen van het prachtige voetbalspel worden uitgevoerd.

In verband met de vele activiteiten en diverse vakanties zal het ukkies traject wat later plaats vinden dan voorgaande jaren. Op zaterdag 22, 29 juni, 6 en 13 juli zijn de kids van harte welkom.

Het hoofdveld van Spakenburg zal wederom het decor zijn waar het zich allemaal gaat afspelen met als aanvangstijd 10:00 uur. Kan uw kind op één van de genoemde dagen niet, geen probleem dan komt hij/zij 3 in plaats van 4 keer en krijgt hij/zij natuurlijk ook een diploma. De laatste ochtend zal hoe dan ook feestelijk worden afgesloten.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, bel dan gerust met Andre Gutter (jeugd Smurfen JO8/9 coördinator) 06 52 14 14 77 of mail naar andre@svsjeugd.nl