gemaakt op : 08 december 2017

Annatommie MC nieuwe sponsor SV Spakenburg

De sponsorcommissie presenteert deze week een nieuwe Co-sponsor. Afgelopen zaterdag werd het contract ondertekend door afgevaardigden Bastiaan Heere (orthopedisch chirurg) en Jordi Koops (Vestigingsmanager locatie Amersfoort en tevens zoon van oud-speler Bert Koops)

Annatommie MC
Annatommie MC is een medisch centrum die d.m.v. hun ervaren medische team, korte lijnen en persoonlijke service, snelle topkwaliteit kunnen leveren ten aanzien van medische zorg. Van diagnose tot aan herstel.

Annatommie MC biedt sinds 2003 hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In vijf medische centra in het land werken orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostische laboranten nauw samen. Afhankelijk van de individuele situatie bepalen hun orthopedische chirurgen in overleg met de patiënt of er een operatieve behandeling moet plaatsvinden of dat er op een niet-operatieve manier kan worden behandeld. Immers, iedere beweging is anders en verdient een behandeling op maat. Op eenzelfde manier willen zij huisartsen en fysiotherapeuten met wie zij nauw samenwerken bijstaan met hun kennis en kunde op het gebied van orthopedie en beweging.

Annatommie MC helpt u vooruit

  • · Afspraak binnen enkele dagen.
  • · Alles in huis zoals orthopedisch spreekuur, operatie, röntgen, echografie, MRI, Fysiotherapie en fysiofitness onder één dak.
  • · Persoonlijke aandacht met een behandelplan dat uitgebreid met u besproken wordt.
  • · Contracten met alle zorgverzekeraars.
  • · Specialist en erkend door ZKN-keurmerk.

 
Kwaliteit van de zorg staat bij Annatommie mc hoog in het vaandel. Zij zetten hun in om constant te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Hiervoor hebben zij het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) gekregen.


Medisch Centrum

Hun medische centra bevinden zich verspreid over vijf vestigingen door het land, te weten: Amersfoort, Amstelveen, Apeldoorn, Utrecht en Rijswijk. Hun centra in Utrecht en Amstelveen gelden als operatielocaties.

Als u een operatief behandeltraject doorloopt, wordt u na een deskundige diagnose en consult in uw regionale Annatommie mc-vestiging, geopereerd bij Annatommie mc Utrecht of bij Annatommie mc Amstelveen. Hun orthopedische chirurgen hebben een jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in operaties aan verschillende gewrichten. Hun specialisten worden ondersteund door de meest geavanceerde apparatuur. Een mooi voorbeeld hiervan is de NuBoom van vestiging Utrecht, een digitaal systeem waarmee meer diepte en overzicht ontstaat tijdens de operatie. Hierdoor kan er preciezer en veiliger worden geopereerd. Ook kunnen hiermee operaties op afstand worden gevolgd door geïnteresseerden, zoals medisch specialisten, huisartsen of fysiotherapeuten. Annatommie mc is de enige zorgaanbieder in Nederland die beschikt over dit geavanceerde operatiesysteem. Hiernaast zorgen ook de extra ruime operatiekamers ervoor dat veiligheid en hygiëne tijdens de operatie extra goed kunnen worden gewaarborgd. In Utrecht beschikken wij over twee operatiekamers. In Amstelveen beschikken zij, net als in Utrecht, over twee moderne operatiekamers.