Skip to main content

Bakkerij ‘t Stoepje shirtsponsor SV Spakenburg

Bakkerij ’t Stoepje is komend seizoen shirtsponsor van SV Spakenburg. Het bestuur van SV Spakenburg is blij dat de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland zijn naam prominent verbindt met de voetbalvereniging. “Het is mooi dat de naam van zo’n echt Spakenburgs bedrijf de achterkant van het shirt siert”, aldus Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken bij de Blauwen.

Bakkerij ’t Stoepje bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar en is niet weg te denken van de Nederlandse markten. Welke markt je in ons land ook bezoekt, de kans is groot dat ’t Stoepje aanwezig is om bezoekers te voorzien van heerlijk brood, koek en banket. Dat doen de ondernemers sinds enige tijd overigens met een nieuw logo en een nieuwe eigentijdse uitstraling. “Zo’n 60 tot 70 ondernemers gaan eind dit jaar in onze nieuwe huisstijl op pad, dat is 60% van het totaal binnen een periode van 3 jaar. We verwachten dat de totale ombouwperiode nog een kleine 3 jaar duurt en dat dan alle 115 ondernemers met een vernieuwde uitstraling wekelijks actief zijn op meer dan 600 markten in ons land”, zegt Sjacco Nel, algemeen directeur van Market Food Group.

Jonge ondernemers

Het doel van de shirtsponsoring is het verhogen van de naamsbekendheid van de nieuwe, verfrissende stijl van ’t Stoepje. “Dat klopt”, zegt Sjacco Nel. “Waar we daarnaast op in willen zetten is verdere groei van ’t Stoepje en het binden van nieuwe, jonge ondernemers aan onze formule. We zijn de komende jaren op zoek naar een nieuwe kweekvijver, voor uitbreiding én als opvolgers van de ‘oude garde’, de ondernemers die al jarenlang ware ambassadeurs zijn van ’t Stoepje. We hopen jonge ondernemers te enthousiasmeren voor dit mooie ambachtelijke werk.”

Met SV Spakenburg heeft ’t Stoepje al jarenlang een goede  relatie, dat nu dus is uitgemond in een shirtsponsorschap. “In Nederland associeert vrijwel iedereen direct ’t Stoepje met Spakenburg. Het is dan toch mooi dat we op het shirt van SV Spakenburg staan”, aldus Sjacco Nel.

Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken bij de Blauwen, denkt daar net zo over. “Als ik tegen klanten zeg dat ik uit Spakenburg kom, noemen ze automatisch drie dingen: heerlijke vis, ’t Stoepje en voetbal. Het is dan ook mooi dat op onze prachtige shirt de naam van zo’n mooi Spakenburgs bedrijf komt te staan. Daar zijn we met recht trots op.”

Eerder is al bekendgemaakt dat TinQ ook op de rug van het shirt prijkt als shirtsponsor. En zoals inmiddels bekend is, staat de naam Schoonderbeek Bouw – onze nieuwe hoofdsponsor – op de voorkant van het shirt.

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.