gemaakt op : 12 april 2016

Bedankt Blauwe vrijwilligers!

Ondanks dat we afgelopen zaterdag liever de derby tegen de buurman hadden gewonnen, kunnen we toch op een zeer geslaagde derbydag terugkijken. Dankzij de inzet van talloze Blauwe vrijwilligers is het een bijzonder mooie dag geworden, waarbij we onze duizenden gasten hebben kunnen tonen hoe geweldig onze vereniging is.

Uiteraard gaat grote dank uit naar de mannen die de Zuid- en Westtribune hebben opgebouwd en weer netjes hebben afgebroken na de wedstrijd. Natuurlijk ook al die Blauwe getrouwen die zich met de horeca bezig hebben gehouden en de mensen van menig drankje en hapje hebben voorzien. De Blauwen die de boel weer hebben schoongemaakt, ook bedankt.

De stewards verdienen eveneens een groot compliment, voor de wijze waarop ze tijdens deze drukbezochte wedstrijd alles in goede banen hebben geleid. En zo zijn er nog veel meer vrijwilligers die voor en achter de schermen zich bijzonder hebben ingespannen.

Het toont maar weer eens aan hoe groots SV Spakenburg is en hoe bijzonder blij we zijn dat zoveel vrijwilligers week in week uit hun steentje bijdragen.

Namens het bestuur willen we zeggen: Allen bedankt!