gemaakt op : 04 december 2018

Bedrijfsbezoek LIS Logistics en wedstrijd Jong Almere City – SV Spakenburg 1 december 2018

Voorafgaand aan de uitwedstrijd Jong Almere City - Spakenburg hebben we met een groot aantal sponsoren LIS Logistics, het bedrijf van Jaap Vermeer, in Almere bezocht. Een prachtig bedrijf!

Met de bus vertrokken we vanaf sportpark de Westmaat naar Almere waar Jaap Vermeer ons op twee locaties een rondleiding gaf. Allemaal waren we zeer onder de indruk wat hij daar in 10 jaar tijd heeft neergezet. Niet een gewoon logistiek bedrijf. Op de ene locatie de automotive sector/turbo en op de andere locatie een exclusief voorraad beheer van o.a. wijnen, champagnes en jenever. Op die laatste locatie werden we blij verrast met een wijnproeverij en konden de sponsoren ook de wijnflessen kopen. 10% van deze aankoop ging naar Spakenburg! Daarnaast kregen we heerlijke lunch voorgeschoteld met luxe gebakken vis en heerlijke zalm. Het was puur genieten en smullen. Een groepsfoto kon natuurlijk niet ontbreken. Bedankt Jaap voor je gastvrijheid!

Hierna vervolgden we onze reis naar Almere City. Even een mooi plekje op de prachtige businesstribune zoeken en toen de wedstrijd gekeken. Na afloop van de wedstrijd een drankje genuttigd in het businesshome en toen met de bus en helaas 0 punten op zak huiswaarts.

De sponsorcommissie kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellig middag. Bedankt allemaal!