gemaakt op : 25 juni 2018

Benefietwedstrijd groot succes

De benefietwedstrijd tussen Oud-SV Spakenburg en Dutch Masters afgelopen zaterdag was een groot succes. Het was een ontzettend leuke middag waarbij oud Spakenburg spelers uit diverse generaties weer konden schitteren op het veld en het mochten opnemen tegen o.a. Dennis Bergkamp en Sjaak Swart. De opbrengst van ruim € 6.000,- komt volledig ten gunste van Stichting Kinderwens Ambulance Utrecht voor de aanschaf van een ambulance. Dankzij deze wedstrijd is dit doel bereikt!

Een prachtig ambiance, mooi weer, oude Blauwe bekenden en oud profs. De perfecte ingrediënten voor een vriendschappelijke wedstrijd voor het goede doel. Spakenburg begon de wedstrijd o.a. onder aanvoering van Bert Koops (die na ongeveer 30 jaar de aanvoerdersband weer om mocht doen), Lou Beukers als sluitpost met daarvoor Joop van de Groep en Tijmen Beekhuis. Hoogtepunten in de eerste helft kwamen van Jan van Leijenhorst die als linksbuiten regelmatig gevaarlijk werd. En uiteraard van Dennis Bergkamp. De oud sterspeler liet zien dat hij nog over een zeer hoog technisch niveau beschikt.

Al snel was duidelijk dat er wat jonger bloed in het veld moest komen. Spelers als Lambert Zijl, Robert Verschraagen en Thijs Houwing zorgden voor wat meer strijd en brachten de spanning weer terug. Vlak voor tijd was de stand nog 8-8, maar de Dutch Masters trokken aan het langste eind en maakte er in de slotfase nog 8-9 van. 
Doelpunten van Spakenburg kwamen van: Arjan Louwen, Lambert Zijl, Paul Lieftink (2), Hessing, Verschraagen en Houwing (2)

Na afloop van de wedstrijd bleven de spelers op het veld nog even napraten onder het genot van een drankje en was het op het supportersplein voor de kantine nog lang gezellig.