gemaakt op : 01 maart 2020

Beperkte toegang derby voor houders van KNVB-pas en bestuurspas CVTD

Gezien de enorme drukte m.b.t. de te spelen derby in de 2e divisie tussen SV Spakenburg en VV IJsselmeervogels op zaterdag 18 april a.s. geldt voor houders van een bewijs van vrije toegang amateurvoetbal de volgende regelgeving.

Dit alles wordt ook via de site van de KNVB gecommuniceerd.

Houders van een bewijs van vrije toegang amateurvoetbal hebben niet automatisch toegang tot de Spakenburgse derby Spakenburg ā€“ IJsselmeervogelsĀ  op zaterdag 18 april a.s.

Vanwege de grote vraag naar kaarten en de toeloop van houders van een bewijs van vrije toegang in het verleden, is in overleg met de KNVB afgesproken dat een beperkt aantal kaarthouders toegang krijgt. Zij moeten zich hiertoe van tevoren (t/m uiterlijk vrijdag 10 april) aanmelden per e-mail via de secretaris = gert.van.dijk@spakenburg.com en krijgen dan een bevestiging dat een kaart klaar gelegd zal worden bij de kassa bij de hoofdingang. Bij het afhalen van de kaart moet men zijn bewijs van vrije toegang tonen of een kopie hiervan toevoegen bij het aanmelden per e-mail.

Om ongewenste taferelen te voorkomen is het verzoek aan allen die een bewijs van vrije toegang hebben, zich aan deze procedure te houden. Spakenburg behoudt zich het recht voor om onaangekondigd bezoek de toegang te weigeren, ook als een bewijs van vrije toegang wordt getoond.

Ook de voor de 2e divisie verstrekte bestuurspassen door de CVTD geven geen toegang tot het sportpark. Enkel aan wedstrijdanalisten en/of scouts van de volgende tegenstanders van beide teams (Katwijk en Scheveningen) wordt toegang verleend met genoemde bestuurspassen. Ook zij worden verzocht zich van tevoren te melden per e-mail via de secretaris = gert.van.dijk@spakenburg.com

Wij rekenen op uw medewerking.

Bestuur SV Spakenburg