gemaakt op : 23 maart 2020

Blauwe Bestuurspraot | maart 2020

Zoals jullie weten, komt het hoofdbestuur van SV Spakenburg regelmatig bijeen.
Ook nu heeft het bestuur overleg gehad over mogelijke scenario's als gevolg van de Coronacrisis.

Op dit moment liggen alle activiteiten bij onze vereniging stil. Er is nog niets te zeggen hoe lang dit gaat duren. Wij volgen de instructies van de overheid en de KNVB.

Wij hebben de diverse scenario's doorberekend en verwachten dat de vereniging door de Coronacrisis weliswaar zwaar wordt geraakt, maar niet in liquiditeitsproblemen zal komen, laat staan dat de continuïteit wordt bedreigd.
Wij onderzoeken de mogelijkheid om gebruik te maken van de ondersteuning die onder andere de overheid biedt.
Hiervoor hebben we ook nauw contact met onze directe belangenverenigingen welke er ook van overtuigd zijn dat gezamenlijk optrekken in deze zeer belangrijk is. Er zijn ongeveer 3000 verenigingen bij de KNVB aangesloten, dus structuur aanbrengen in communicatie- en informatieverstrekking is ontzettend belangrijk in deze hectische fase.

Voor alle jeugdspelers zijn er de Blauwe VTON CHALLENGES.  Om toch te blijven leren en bewegen hebben we de Blauwe VTON Challenge ontwikkeld. Verveel je niet, verbeter je skills! 
Iedere dag staat er een nieuwe challenge klaar. Oefen deze challenge, maak er een filmpje van en stuur hem op:  https://www.vton.nl/playapp 

Zorg goed voor jezelf en blijf naar elkaar omzien!