gemaakt op : 09 oktober 2019

CLUBNIEUWS | Marjo Hartog - Van Leeuwen stopt

Marjo Hartog heeft besloten te stoppen met alle werkzaamheden die zij verricht voor SV Spakenburg. Marjo heeft een enorme staat van dienst en heeft ervoor gekozen om vanaf dit seizoen haar vrije tijd anders te gaan indelen. Marjo heeft in totaal zo’n 16 jaar in het (jeugd)bestuur gezeten als secretaris en dit bracht ook het nodige commissiewerk met zich mee. De laatste 6 jaar was zij onderdeel van de Technische Commissie. Daarnaast heeft ze zich veelvuldig ingezet op gebied van de gymnastiek, de horeca, het ontvangen van gasten en was ze nauw betrokken bij tal van evenementen, zoals de Fancy Fair en de Open Dag.

Naast SV Spakenburg heeft Marjo ook 8 jaar lang meegedraaid in verschillende nevenfuncties bij de KNVB (Hoofdklasse/CV Topklasse etc.). In 2011 is Marjo dan ook terecht Koninklijk onderscheiden, waar ze uiteraard ontzettend trots op is.

De laatste jaren zat Marjo in de TC en was zij verantwoordelijk voor alle personele zaken rondom de A-selectie (Spelerszaken). Lisa Beekhuis heeft inmiddels haar taken overgenomen. De afgelopen periode is er al een overgangsperiode geweest zodat Lisa voldoende ingewerkt is.

Namens de club willen we Marjo bedanken voor haar enorme inzet voor onze vereniging.