gemaakt op : 19 april 2017

De sponsorcommissie presenteert drie nieuwe clubsponsors

GetWork BV

Get Work is al 15 jaar een regionale arbeidsbemiddelaar met 9 vestigingen in Midden-Nederland. Dagelijks werken er vele uitvoerende toppers naar tevredenheid bij hun klanten.

Zij zijn gecertificeerd, professioneel, betrouwbaar en persoonlijk. Wat hun vooral uniek maakt is hun rotsvaste overtuiging dat arbeidsbemiddeling meer is dan alleen vacatures invullen. Met hun tools in Get Work+ zetten ze dagelijks net dat stapje extra om verwachtingen te overtreffen... Altijd met een hoogst persoonlijke benadering.

Werken met Get Work is werken met een echte hands-on organisatie. Zij combineren denken en doen, waardoor ze dicht bij de praktijk en hun klanten staan. Hun persoonlijke aanpak staat garant voor korte communicatielijnen en snelle actie.

Hun flexkrachten werken hard en zij werken graag hard voor hun flexkrachten. Zo halen ze in iedereen het beste naar boven en bedienen ze hun klanten altijd met goede uitvoerende toppers!

Ze kennen hun flexkrachten persoonlijk. Hun ervaren intercedenten voelen feilloos aan wie bij welke klant past. Dat bewijzen ze elke dag opnieuw. Hun regionale karakter zit echt in hun genen. Ze staan met beide benen op de grond en zijn en blijven gewoon goed in wat ze doen.

www.getwork.nl


GetWork_BV.jpg.JPG
Op de foto van links naar rechts
R. Zeeburg, E. Bonhof en Johan Muijs

Amerongen Aannemings- en Wegenbouwbedrijf BV

Amerongen Infra is meer dan alleen een stratenmakerbedrijf, zij zijn een totaaloplossing voor de hele grond-, weg- en waterbouw. Of het nu gaat om de aanleg van een compleet bedrijfsterrein, het graven van een bouwput, het leggen van riolering, de aanleg van een siertuin of een complete weg: Amerongen voert het vakkundig uit! Als vanzelfsprekend beschikt Amerongen dan ook op alle fronten over de benodigde kwaliteits-, veiligheids- en milieucertificaten, en zijn zij VCA** gecertificeerd.

Door een compleet pakket aan producten en diensten aan te bieden is Amerongen in staat om voor elk probleem een oplossing te vinden.

Niet in de laatste plaats is dat te danken aan de platte organisatie, waarin gewerkt wordt met korte communicatielijnen. Hun medewerkers kunnen daardoor snel informatie uitwisselen, snel beslissen en dus snel en zelfstandig werken. Hun medewerkers zijn gemotiveerd en hebben zichtbaar plezier in het werk, wat de kwaliteit van de geleverde werken en producten alleen maar ten goede komt.

De door hun uit te voeren werkzaamheden omvatten onder andere het bouw- en woonrijp maken van uitbreidingsplannen, het realiseren van grond-, bestratings- en rioleringswerken, de aanleg van vijverpartijen, het onderhoud van rioleringen en bestratingen en waterbouwkundige werken.

www.amerongen-infra.nl

amerg.png


Amerongen_Aannemmings_en_Wegenbouwbedrijf_BV.jpg.JPG
Op de foto van links naar rechts
Johan Muijs en Robert Koelewijn

Afbouwbedrijf Baas
Afbouwbedrijf Baas heeft oog voor detail en is landelijk werkzaam in de totale afbouw. U kunt op hen rekenen wanneer het gaat om badkamer- en keukenrenovatie. Ook voor goed stucadoors- en installatiewerk kunt u gerust contact met hen opnemen. Baas afbouwbedrijf, een gerenommeerde naam in de afbouw.

www.afbouwbedrijfbaas.nl

bas.png


Afbouwbedrijf_Baas.jpg.JPG
Op de foto van links naar rechts
Johan Muijs en C. Baas

We willen GetWork, Amerongen en Afbouwbedrijf Baas hartelijk danken dat ze hebben besloten clubsponsor te willen zijn van S.V. Spakenburg. We hopen hen vaak te mogen begroeten en dat zij zich thuis voelen in onze Blauwe familie.