gemaakt op : 19 mei 2020

Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen

Het seizoen 2019-2020 is door de corona crisis helaas vroegtijdig geëindigd . Het is nu ook nog niet bekend wanneer het seizoen 2020/2021 van start mag gaan. Toch zullen er een aantal zaken nu al geregeld moeten worden. Eén daarvan is het eventueel wijzigen van het  lidmaatschap voor het nieuwe seizoen.  Zoals ieder jaar zullen er weer spelers zijn die volgend seizoen voor een andere vereniging gaan voetballen of er helemaal mee stoppen.

 

Alle overschrijvingen lopen volledig digitaal via de KNVB. De deadline voor overschrijvingen dit jaar is 15 juni.

 

Voetballen bij SV Spakenburg?
Als je je wilt laten overschrijven naar SV Spakenburg, dan vraag je bij je oude vereniging je KNVB relatienummer op en meld je je vervolgens aan bij SV Spakenburg. Dat kan via de website van SV Spakenburg: https://spakenburg.com/club/lid-worden

 

Kom je van een andere club, geef dan op wat je laatste team was en vermeld ook je KNVB relatienummer erbij! Indien je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij je oude club, dan wordt de overschrijving verder automatisch verwerkt. Een overschrijving moet uiterlijk 15 juni bij de KNVB zijn aangemeld, dus wacht niet te lang.

 

Vertrekken naar een andere vereniging?
Als je je wilt overschrijven van SV Spakenburg naar een andere vereniging, dan stuur je een e-mail naar ledenadministratie@spakenburg.com om dit door te geven en je KNVB relatienummer op te vragen. Met dit nummer meld je je vervolgens aan bij je nieuwe club.

 

Indien je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij SV Spakenburg en je bruikleenspullen zijn ingeleverd, dan wordt de overschrijving verder automatisch verwerkt.

 

Stoppen met voetbal?
Als je wilt stoppen met voetballen, stuur je een e-mail naar ledenadministratie@spakenburg.com met je gegevens en de mededeling dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Je ontvangt een bevestiging van je opzegging. Pas dan is het definitief. Opzeggen kan t/m 15 juni a.s.

 

Dit is de enige manier om je lidmaatschap te beëindigen. Een bericht achterlaten bij je leider of trainer is dus niet geldig en verplicht je tot het betalen van contributie voor het nieuwe seizoen.

 

Zorg ervoor dat je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij SV Spakenburg en je bruikleenspullen zijn ingeleverd.

 

Kleding inleveren
Voor het inleveren van in bruikleen uitgegeven kleding, kan contact opgenomen worden met de kleding commissie via: kleding@svsjeugd.nl

 

Gegevens gewijzigd of lidmaatschap aanpassen?
Wil je je lidmaatschap aanpassen of zijn je persoonlijke gegevens gewijzigd, stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie, ledenadministratie@spakenburg.com of wijzig de gegevens in de Voetbal app. 

 

Kleding ruilen
Er kan voorlopig geen kleding geruild worden i.v.m. de corona maatregelen. Zodra de richtlijnen dit weer toelaten zal dit gedeeld worden.

 

Ledenadministratie SV Spakenburg