gemaakt op : 03 september 2019

EVENEMENT | Zeer geslaagde beachparty

Een fijne eerste helft, een minder goede tweede helft en een bijzonder geslaagde derde helft. Zo kijken we terug op afgelopen zaterdag, waarbij ons vlaggenschip de punten aan AFC moest laten, maar het desondanks toch gezelligheid troef was tijdens de Beach Party na de wedstrijd.

 

Het plein voor de kantine was zaterdag omgetoverd in de Copacabana. Met veel zand, palmbomen, zwembaden en een zalig zonnetje was het heerlijk toeven op de Beach Party bij onze vereniging. Dit fantastisch opgebouwde strand door onze 12e man kon onze trouwe Blauwe aanhang bekoren, gezien het feit dat veel van onze leden en supporters lang van het strandleven bleven genieten, onder de zomerse klanken van onze DJ Iwan Korpadi.

 

Een dag waarin enkele van onze kernwaarden als vereniging weer duidelijk naar voren kwamen: Sfeer, Ontmoetingsplek, Gastvrij en Gezelligheid. Als bestuur willen we de 12e man en vrijwilligers die hebben meegeholpen, bedanken en complimenteren voor de tijd en energie die ze in de Beach Party hebben gestoken. Dit wordt vaak onderschat, maar als bestuur zijn we ontzettend trots op jullie. En uiteraard willen we ook de schoonmaakploeg in dit succes meenemen, omdat ze ook hier hun steen(tje) aan hebben bijgedragen.

 

Namens het bestuur en natuurlijk namens al onze Blauwe vriendinnen en vrienden: super bedankt en uiteraard succes met jullie volgende activiteit.

 

We rekenen op jullie.

 

Het bestuur van SV Spakenburg