gemaakt op : 14 april 2020

Frank van Twillert stopt als lid van de technische commissie

Na drie  jaar vol inzet en plezier actief te zijn geweest binnen de technische commissie van SV Spakenburg, stopt Frank van Twillert eind dit seizoen met zijn werkzaamheden. “Nu er een nieuwe, brede technische commissie is geformeerd, heb ik ervoor gekozen een stapje terug te doen.”

Frank van Twillert – jarenlang boegbeeld in het eerste elftal van de Blauwen en voormalig prof bij Go Ahead Eagles – is drie jaar geleden begonnen met zijn activiteiten voor de technische commissie van SV Spakenburg. Op verzoek van toenmalig bestuurslid technische zaken Martijn Koelewijn heeft Frank de afgelopen jaren het nodige werk verricht om het nieuwe technische beleid mede handen en voeten te geven. Het zijn 3 jaren vol inspanning geweest. “Maar ik heb het met zeer veel plezier gedaan”, zegt Frank. “Alle leden van het nieuwe team steken er nu ook weer ongelooflijk veel tijd in. Ik wens hen de komende jaren dan ook veel plezier en succes toe.”

Peter Kroonenberg, bestuurslid Technische Zaken bij SV Spakenburg, dankt Frank voor zijn inspanningen binnen de technische commissie. “Frank is een echt voetbaldier, een echte Blauwe en ook nog eens een fijn mens om mee samen te werken. We zijn hem zeer erkentelijk dat hij 3 jaar lang zijn ziel en zaligheid heeft gestopt om onder meer het nieuwe beleid vorm te gegeven.

In de technische commissie van SV Spakenburg zijn nu actief: Thomas Hop, Lisa Mink-Beekhuis, Niek van Twillert, Hugo Bol, Tybald de Harder, Richard Hop en Izaak Veerman (beide als contractmanager) en bestuurslid technische zaken Peter Kroonenberg.