gemaakt op : 29 april 2018

Ga gratis mee naar Assen, waar mogelijk de Blauwe titel ligt

SV Spakenburg kan in theorie op 5 mei in het uitduel tegen ACV in Assen de titel pakken in de Derde Divisie Zaterdag en na een seizoen weer terugkeren in de Tweede Divisie. Een mooi resultaat en het is ook het moment om a.s. zaterdag de spelers massaal te ondersteunen in de laatste loodjes richting het kampioenschap.

De Blauwen moeten nog vier duels spelen in de Derde Divisie. Met acht punten voorsprong op Scheveningen en negen punten op Quick Boys en DVS’33 ligt het kampioenschap dan ook in het verschiet. In theorie zou SV Spakenburg op 5 mei al kampioen kunnen worden. De Blauwen moeten dan in Assen winnen van ACV en de drie genoemde clubs moeten dan punten verspelen. Kortom, het wordt een spannende zaterdag, waarbij we als Blauwen natuurlijk onze steun laten zien aan onze spelers, door ze massaal te ondersteunen in Drenthe.

Zeker in deze spannende fase van de competitie, waarin het de laatste weken niet van een leien dakje gaat, is het juist het moment om de Blauwe spelers naar de titel toe te schreeuwen. Als een echte 12e man, om de spelers een extra boost te geven. En om hopelijk al in Assen samen met de spelers de titel te kunnen vieren.

Supportersvereniging De Stormvogel en een aantal sponsoren hebben voor leden van SV Spakenburg en/of Supportersvereniging De Stormvogel een aantal bussen beschikbaar gesteld.

Ben je lid en wil je graag mee dan kan je in de kantine op vertoon van je lidmaatschapskaart een buskaart afhalen op dinsdag en donderdag tussen 19.00 en 20.30 uur.
De bussen vertrekken zaterdag om 12.00 uur.

Doe a.s. zaterdag dus extra vroeg je boodschappen, rijdt een uurtje eerder door de wasstraat en maai het gras wat vroeger in de ochtend, zodat je op tijd naar Assen kunt. De supportersbussen staan klaar om gevuld te worden met heel veel Blauwe supporters. Om onze club te steunen richting een mooi feestje.

Wij zijn SV Spakenburg, door niemand te stoppen. Proud to be Blue.