gemaakt op : 08 december 2017

Gezellig Sinterklaasfeest van Supportersclub de Stormvogel

Woensdagmiddag 29 november vond in de kantine van SV Spakenburg het jaarlijkse Sinterklaasfeest plaats. Ongeveer 100 Blauwe kinderen tussen 0 en 8 jaar waren weer naar de kantine gekomen om te genieten van een leuke middag.

De middag begon met een goochelaar. De kinderen genoten enorm en deden leuk mee met de interactieve voorstelling. Uiteindelijk waren de kinderen natuurlijk vooral gekomen om Sinterklaas en zijn Pieten te zien. Toen hij eindelijk op bezoek kwam, waren de kinderen erg enthousiast.Er mocht een aantal kinderen bij  Sinterklaas komen.  Sinterklaas had natuurlijk ook een paar pieten meegenomen, die lekkere snoepjes uitdeelden.

Ook konden de kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. De winnaars waren Dylan van Twillert, Gijs van de Mheen en Tirza Koeleijn. Zij kregen door Sinterklaas een waardebon overhandigd om zelf iets uit te zoeken bij de speelgoedwinkel.

Aan het eind van de middag mochten de kinderen met de Pieten voetballen op het hoofdveld en daarna werden ze verrast met een portie poffertjes.  Aan het eind van de middag gingen ze voorzien van een zak snoep weer tevreden naar huis.