gemaakt op : 06 december 2019

Gezellig Sinterklaasfeest van Supportersclub de Stormvogel

Woensdagmiddag 4 december vond in de kantine van SV Spakenburg het jaarlijkse Sinterklaasfeest plaats. Ongeveer 100 Blauwe kinderen tot 8 jaar waren weer naar de kantine gekomen om te genieten van een leuke middag. 

De middag begon met een voorstelling van goochelaar Michel. Hierna kregen alle kinderen een lootje en kwam er een piet om het rad van avontuur te draaien. Er werden leuke prijsjes weggegeven. Uiteindelijk waren de kinderen natuurlijk vooral gekomen om Sinterklaas en zijn pieten te zien. Toen hij eindelijk op bezoek kwam, waren de kinderen erg enthousiast. Er mochten een aantal kinderen bij  Sinterklaas komen. Sinterklaas had natuurlijk ook een paar pieten meegenomen, die lekkere snoepjes uitdeelden en ook hun voetbalkunsten vertoonden.

Ook konden de kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. De winnaars waren Florian, Wess en Jurre. Zij kregen door Sinterklaas een waardebon overhandigd om zelf iets uit te zoeken bij de speelgoedwinkel.  

Aan het eind van de middag werden de kinderen verrast met een portie poffertjes en mochten ze nog even met de pieten voetballen op het hoofdveld. Daarna gingen ze voorzien van een zak snoep  weer tevreden naar huis.